Ελλάδα

Επεισόδια στου Ρέντη: Φωτοβολίδες, μαχαίρια και καμένα ρούχα – Αυτά βρήκε η ΕΛΑΣ στο γήπεδο

Στο φως της δημοσιότητας έρχονται τα ευρήματα που εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν στου Ρέντη, όπου σημειώθηκαν τα επεισόδια με τον βαρύτατο τραυματισμό του 31χρονου αστυνομικού, που νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Γενικού Κρατικού Νίκαιας.

Όπως φαίνεται στις παρακάτω φωτογραφίες, οι αστυνομικές Αρχές έχουν συλλέξει φωτοβολίδες, μαχαίρια, μπουκάλια και ρούχα, ευρήματα από τη νύχτα των επεισοδίων στου Ρέντη, τη στιγμή που αναζητείται ο δράστης για τη δολοφονική επίθεση στον αστυνομικό.

Δείτε φωτογραφίες από το υλικό που εντοπίστηκε στο γήπεδο

renti katasxethenta

katasxethenta renti

renti evrimata

renti evrimata

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, οι Αρχές εξετάζουν εξονυχιστικά τα ευρήματα αυτά, καθώς και καρέ καρέ το οπτικό υλικό από τις κάμερες γύρω από το γήπεδο.

Συγκεκριμένα, οι Αρχές κάνουν «φύλλο και φτερό» τις κάμερες, εκτιμώντας ότι ενδεχομένως και να εντοπίσουν τα πρόσωπα εκείνα, που θα τους οδηγήσουν στον δράστη που έριξε τη ναυτική φωτοβολίδα στον άτυχο αστυνομικό, τραυματίζοντάς τον σοβαρότατα στον μηρό. Μάλιστα, σύμφωνα με δήλωση αστυνομικού στην ΕΡΤ, οι χούλιγκαν έριξαν πάνω από 10 ναυτικές φωτοβολίδες προς τους αστυνομικούς. 

Υπενθυμίζεται πως υπολείμματα φωτοβολίδας που βρέθηκαν κοντά στο γήπεδο, έχουν σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια, ενώ σύμφωνα με την εκπρόσωπο Τύπου της ΕΛΑΣ, Κωνσταντίνα Δημογλίδου εντοπίστηκε και μαχαίρι στις τουαλέτες του γηπέδου.

Σημείωσε δε πως «υπήρχαν και κάποια πειστήρια που βρέθηκαν μέσα στο γήπεδο», όπως υπολείμματα από ρούχα και full face κουκούλες, καθώς «κάποιοι αποπειράθηκαν να κάψουν ρούχα μέσα στις τουαλέτες».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Για ανθρωποκτονία παραπέμπεται το ζευγάρι που ξυλοκόπησε τον 64χρονο σε γλέντι στην Αρκαδία - «Τον κλωτσούσε δίχως έλεος, να τιμωρηθούν»
Από συνέργεια σε συναυτουργία σε ανθρωποκτονία αναβαθμίστηκε η κατηγορία για την 35χρονη σύζυγο. Η ίδια ισχυρίζεται πως απλώς απώθησε το θύμα και πως ο άντρας της ήταν σε άμυνα
Ο 64χρονος που ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου και η κόρη του