Ελλάδα

Βασίλης Καρράς: «Μέχρι και την τελευταία στιγμή ήταν χαμογελαστός» λέει φίλος του

Σε κλίμα βαρύ φίλοι, συγγενείς, αλλά και θαυμαστές αποχαιρετούν τον Βασίλη Καρρά που έφυγε από τη ζωή την Κυριακή το απόγευμα (24.12.2023). Η σορός του μεταφέρθηκε στο γραφείο τελετών.

Η σορός του Βασίλη Καρρά θα παραμείνει στο γραφείο τελετών μέχρι αύριο, οπότε και θα μεταφερθεί στον Ιερό Ναό της του Θεού Σοφίας και θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα.

Για τον Βασίλη Καρρά, μίλησε ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Νεολαίας και Εθελοντισμού και στενός φίλος του, Νίκος Ζεϊμπέκης, που έκανε λόγο για ένα «παλικάρι», που «μέχρι και την τελευταία στιγμή ήταν χαμογελαστός και αντί να του δίνουμε δύναμη και θάρρος, μας έδινε εκείνος».

Ο κ. Ζεϊμπέκης δήλωσε ακόμη ότι «είμαι ευτυχισμένος που τον γνώρισα σαν άνθρωπο» και είπε πως ο εκλιπών ήταν ένας άνθρωπος με γεμάτη ζωή. «Είναι βαριά η απώλεια για τους οικείους του Βασίλη, αλλά και για όλους μας», τόνισε.

Η κηδεία του αγαπημένου καλλιτέχνη θα τελεστεί στη γενέτειρα του, το Κοκκινόχωμα Καβάλας την Τετάρτη, 27/12.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Βραχιολάκι» από σήμερα στο ογκολογικό νοσοκομείο «Άγιοι Ανάργυροι» – Σε εφαρμογή στο «Γεννηματάς» μέχρι τα τέλη Ιουνίου
Το σύστημα ιχνηλάτησης με «βραχιολάκι» είναι προγραμματισμένο να επεκταθεί σε επιπλέον 14 δημόσια νοσοκομεία έως τα μέσα Ιουλίου και σε συνολικά 100 έως τον Ιανουάριο του 2026.
Bραχιολάκι για τους ασθενείς στα ΤΕΠ
12 συλλήψεις οπαδών για διακίνηση ναρκωτικών, βία, ληστεία και εκρηκτικά
Οι συλληφθέντες εκτός από τις υποθέσεις ναρκωτικών κατηγορούνται για πρόκληση σωματικών βλαβών, αρπαγή, απειλή, ληστεία, έκρηξη και κατοχή εκρηκτικών υλών, καθώς και παραβάσεις της νομοθεσίας περί αθλητισμού
Ένα περιπολικό