Lifestyle

Βασίλης Καρράς: «Λύγισε» η Άντζελα Δημητρίου στο τελευταίο αντίο – «Θα τον αγαπάω και θα τον σκέφτομαι»

Συντετριμμένη εμφανίστηκε η γνωστή τραγουδίστρια, Άντζελα Δημητρίου, στην κηδεία του μεγάλου Βασίλη Καρρά, η οποία μίλησε συγκινημένη στις κάμερες για την απώλεια του. 

Η Άντζελα Δημητρίου μίλησε για τον αδελφικό φίλο και συνεργάτη της Βασίλη Καρρά και περιέγραψε πως έμαθε ξαφνικά την είδηση του θανάτου του.

Όπως είπε βρισκόταν για διακοπές στη Θεσσαλονίκη, όταν την ώρα που βρισκόταν σε ένα εστιατόριο πληροφορήθηκε την είδηση του θανάτου του αδελφού της, όπως είπε. 

Έκανε λόγο για μία μεγάλη ψυχή, αποκάλυψε πως τον γνώριζε πάνω από 40 χρόνια και τους αφιέρωσε το τραγούδι που είπαν μαζί το «Θα σε νοιάζομαι».

Επιπλέον έστειλε τα συλλυπητήρια της στην οικογένειά της,

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Πέτρος Ιακωβίδης – «Τέλεια»: Το συγκινητικό του video μαζί με το κοινό και τους Θεοδωρίδου, Ελληνίδου, Φοίβο
Το «Τέλεια», σε μουσική και στίχους του Φοίβου, κυκλοφόρησε πρώτη φορά το 2010 και ο Πέτρος Ιακωβίδης το επανασυστήνει, μετατρέποντάς το σε ένα από τα πιο viral τραγούδια των ημερών
Ο Πέτρος Ιακωβίδης
Άρης Μουγκοπέτρος: Φοράω το χέρι τρεις μέρες, ήρθαν οι κόρες μου, το χαϊδέψαν και είπαν «μπαμπά το μιμί πέρασε»
«Αυτός με παρότρυνε, αυτός το είχε πάνω του, αυτός το είχε ανεβάσει στο στόρι και είχε γράψει "απόψε θα γίνει το μπαμ", το κατέβασε μετά», είπε για τον άνθρωπο που του έδωσε την κροτίδα
Άρης Μουγκοπέτρος