Media

Αιμίλιος Χειλάκης: Με στεναχώρησε η αλλαγή ημέρας και ώρας στους Πανθέους

Δυσαρεστημένος εμφανίστηκε ο Αιμίλιος Χειλάκης με τον ερχομό του Survivor στον ΣΚΑΪ.

Στην κάμερα του Breakfast@Star και τη δημοσιογράφο Μυρσίνη Κοντού μίλησε ο Αιμίλιος Χειλάκης με αφορμή την αλλαγή στα επεισόδια και τις μέρες προβολής των Πανθέων μιας και στο εξής το Survivor πρωταγωνιστεί στην prime time του ΣΚΑΪ.

«Με στεναχώρησε αυτή η αλλαγή. Η αλλαγή αυτή δεν μπορεί να επηρεάσει θετικά τη σειρά.

Θα πρέπει να γίνει μια διαφημιστική εκστρατεία από τον ΣΚΑΪ για να δείξει ότι η αλλαγή του προγραμματισμού είναι μια καλή κίνηση» τόνισε αρχικά ο ηθοποιός.

«Θα μειωθούν τα επεισόδια των Πανθέων, άρα και τα γυρίσματα και υπάρχουν άνθρωποι που έχουν υπολογίσει σε μια αμοιβή, η οποία θα ήταν αντίστοιχη των επεισοδίων που κοπήκαν».

  

«Τα κανάλια κοιτάνε την εμπορικότητα του προϊόντος.

Το θέμα είναι πόσο μπορείς να μιλήσεις για καλλιτεχνικό προϊόν» υπογράμμισε, παράλληλα, ο Αιμίλιος Χειλάκης στην ψυχαγωγική εκπομπή του STAR.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Media: Περισσότερα άρθρα
Στεφανία Γουλιώτη για Maestro: «Θα ξεκινήσουμε γυρίσματα, για τον ρόλο ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης με είχε στο μυαλό του»
«Όταν έγραφε τον ρόλο είχα πάει στο σπίτι του και ενώ εγώ χόρευα με είδε και τότε μου είπε "θα γράψω μια σκηνή να χορεύεις"», λέει η Στεφανία Γουλιώτη
Στεφανία Γουλιώτη
1