Ελλάδα

Μεσολόγγι: Τα ερωτήματα για το βράδυ της δολοφονίας του Μπάμπη και τα σενάρια αρχαιοκαπηλίας

Η αυτοψία στην περιοχή της Ευαγγελιστρίας στο Μεσολόγγι, όπου εκτιμάται ότι διαπράχθηκε η δολοφονία του Μπάμπη, και η ιατροδικαστική εξέταση στη σορό του, θα δώσουν απαντήσεις για το αν ο αδικοχαμένος 31χρονος κυνηγήθηκε ή προσπάθησε να κρυφτεί, καθώς και αν στην εγκληματική ενέργεια εμπλέκονται ένας ή περισσότεροι δράστες.

Οι αρχές αναζητούν τόσο το κινητό του Μπάμπη, όσο και το όπλο με το οποίο διαπράχθηκε η δολοφονία στο Μεσολόγγι. Σύμφωνα με όσα είπε στην εκπομπή «Live News» του Νίκου Ευαγγελάτου, ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, στην περιοχή βρέθηκε φυσίγγιο, που χρησιμοποιείται για αγριογούρουνα

Τα ερωτήματα που θα κληθούν να απαντήσουν είναι τα εξής:
-Ο κρεοπώλης τον παρέσυρε με το πρόσχημα ότι κάτι έχει βρει ή θα του δώσει;
-Είπε στον 30χρονο ότι κάτι πολύτιμο υπάρχει κοντά στην εκκλησία;
-Ποιος πυροβόλησε τον Μπάμπη και γιατί;
-Ποιοι ήταν μπροστά στη σκηνή του εγκλήματος;
-Ήξεραν και απέφευγαν να αποκαλύψουν την αλήθεια;
-Ποιο ήταν το πραγματικό κίνητρο του φονικού το βράδυ της 4ης Ιανουαρίου;

Κυκλώματα αρχαιοκάπηλων στην περιοχή

Εκτός από το βασικό σενάριο ότι ο 50χρονος κρεοπώλης -ο οποίος έχει προφυλακιστεί για τη δολοφονία του Μπάμπη, αλλά δεν έχει ομολογήσει- τον σκότωσε για να μην επιστρέψει στο θύμα τα 17.000 ευρώ που χρωστούσε, θεωρείται επίσης πιθανό να ξετυλίγεται η δράση ενός κυκλώματος αρχαιοκάπηλων ή χρυσοθήρων.

Τα στόματα στην περιοχή του Μεσολογγίου ανοίγουν, με κατοίκους της περιοχής να υποδεικνύουν βουνά και ξωκλήσια, όπου επίδοξοι χρυσοθήρες και αρχαιοκάπηλοι δρουν ανεξέλεγκτοι.

Μετά την ανεύρεση της σορού του Μπάμπη, οι έρευνες των Aρχών συνεχίζονται προκειμένου να διαπιστωθεί εάν υπήρχε συνεργός του 50χρονου κρεοπώλη ή κάποιος που να γνώριζε τι πραγματικά συνέβη το βράδυ του φονικού.

«Δεν έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο να υπάρχει συνεργός θέλουμε να πιστεύουμε ότι η σορός θα μιλήσει και θα πάρουμε απαντήσεις για κάποια ερωτήματα που έχουμε από την πρώτη στιγμή και δεν έχει αποκλειστεί το γεγονός ότι μπορεί κάποιος να γνώριζε», δήλωσε η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ., Κωνσταντία Δημογλίδου.

Οι αστυνομικοί αναμένεται να επανεξετάσουν το βιντεοληπτικό υλικό που υπάρχει από κάμερες διαχείρισης κυκλοφορίας και ασφαλείας, ενώ θα επαναξιολογηθούν και στοιχεία από στίγματα κινητών τηλεφώνων, που έχουν ήδη στη διάθεση τους.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
2,5 χρόνια φυλακή στον καθηγητή με την κβαντική μηχανή από τα Χανιά που έπεισε την οικογένεια του εξαφανισμένου γιατρού ότι μπορεί να βοηθήσει
Ο κατηγορούμενος δεν εμφανίσθηκε στο δικαστήριο επικαλούμενος ασθένεια, το οποίο όμως δεν έγινε δεκτό γι' αυτό και δικάστηκε χωρίς να είναι παρόν
γιατρός
Γιώργος Μαζωνάκης: «Δεν έχω λόγο να πω ψέματα» λέει ο νεαρός που του έκανε μήνυση – «Ο Γιώργος δεν ήθελε να συνεργαστεί μαζί του» υποστηρίζει συνεργάτης του τραγουδιστή
Συνεργάτης του Γιώργου Μαζωνάκη υποστηρίζει ότι «όλα αυτά που λέει ο τραγουδιστής είναι ψέματα, η συνεργασία ήταν μια χαρά»
τραγουδιστής
Το ινστιτούτο και η απάτη πίσω από την κβαντική φυσική του 54χρονου ερευνητή που θα εντόπιζε τον αγνοούμενο γιατρό στην Κρήτη
Επικαλούμενος την διευθυντική του θέση σε επιστημονικό ινστιτούτο του εξωτερικού που δραστηριοποιείται σε πέντε διαφορετικούς κλάδους έπειθε τα θύματά του
Η απάτη του 54χρονου στους γονείς του 33χρονου γιατρού που αγνοείται