Κόσμος

Ουκρανία: Επίθεση με drone στην Οδησσό – Ένας τραυματίας

Επίθεση με drone στο λιμάνι στην Οδησσό στην Ουκρανία προκάλεσε τον τραυματισμός ενός ανθρώπου καθώς και φωτιά στο σημείο, δήλωσε ο περιφερειακός κυβερνήτης Όλεχ Κίπερ.

Σε μήνυμά του στην εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων Telegram, ο Κίπερ ανέφερε ότι η επίθεση με drone κατέστρεψε κατοικίες στην Οδησσό, χωρίς ωστόσο να υπάρχουν περισσότερες λεπτομέρειες για το μέγεθος των ζημιών.

Στη συνέχεια, ο κυβερνήτης κήρυξε λήξη συναγερμού για αεροπορική επιδρομή στην περιοχή της Οδησσού.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Πατέρας πήγε να πάρει τσιγάρα και δεν επέστρεψε ποτέ: Μετά από 55 χρόνια αποκαλύφθηκε πως ήταν θαμμένος στο υπόγειο
Τα παιδιά του δεν πείστηκαν ποτέ από τα λεγόμενα της μητέρας τους που ισχυρίζονταν πως τους εγκατέλειψε - «Όποιο μυστικό κι αν είχε, το πήρε μαζί της στον τάφο»
Πατέρας πήγε να πάρει τσιγάρα και δεν επέστρεψε ποτέ: Μετά από 55 χρόνια αποκαλύφθηκε πως ήταν θαμμένος στο υπόγειο