Ελλάδα

Καιρός: «Καλό καλοκαίρι» από τον Φεβρουάριο – Έπιασε σχεδόν 26 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία

«Ο Φλεβάρης κι αν Φλεβίσει καλοκαίρι θα μυρίσει» λέει μια λαϊκή παροιμία, και αυτός ο Φεβρουάριος είπε να την επιβεβαιώσει θυμίζοντας κανονικά… καλοκαίρι.

Κι αυτό καθώς σύμφωνα με το meteo.gr, σήμερα Τρίτη 6 Φεβρουαρίου σημειώθηκαν θερμοκρασίες που φέρνουν το καλοκαίρι πολύ νωρίτερα.

Μάλιστα η μέγιστη θερμοκρασία έφτασε σχεδόν τους 26 βαθμούς Κελσίου! Συγκεκριμένα, στη Σπάρτη το θερμόμετρο έδειξε 25,8 βαθμούς Κελσίου.

Ακολούθησαν ο Μυστράς με 23,9 βαθμούς Κελσίου, οι Μεταξάδες Έβρου με 23,7, η Παλλήνη με 23,7, τα Δίκαια Έβρου με 23,4, η Τανάγρα με 23,3, η Σκιάθος με 23,3 και η Μακρυκάπα Εύβοιας με 23,1.

kairos

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών καταδικάζει «απερίφραστα» το περιστατικό βίας στη Νομική Σχολή με την εισβολή κουκουλοφόρων
«Φαινόμενα βίας είναι απολύτως καταδικαστέα, τόσο από το δικηγορικό σώμα, όσο και από κάθε πολίτη στο πλαίσιο μίας ευνομούμενης δημοκρατικής πολιτείας»
Ο φοιτητής που τραυματίστηκε στην επίθεση κουκουλοφόρων στη Νομική