Ελλάδα

Χρήστος Γιαλιάς: «Μου είπε ότι ήταν μπλεγμένος» – Τι λέει ο φίλος του επιχειρηματία με τον οποίο είχαν αντιδικία

«Ήμασταν αδέρφια. Τα παιδιά του με έχουν πατέρα. Είμαι μαύρα χάλια». Είναι τα λόγια του επί 30 χρόνια φίλου του επιχειρηματία Χρήστου Γιαλιά, θύμα της μαφιόζικης δολοφονίας στη Μάνδρα.

Ο φίλος του Χρήστου Γιαλιά, με τον οποίο ο επιχειρηματίας είχε αντιδικία, μίλησε στον ALPHA και στο T-live, περιγράφοντας το σοκ του, στο άκουσμα της άγριας δολοφονίας στη Μάνδρα.

«Για μένα στη ζωή δεν παίζουν ρόλο τα χρηματικά ποσά, αλλά οι ζωές. Τελευταία φορά που είχαμε μιλήσει ήταν πριν από ένα χρόνο, όταν είχα πάει σπίτι του, μήπως τα βρούμε.

Να με βοηθήσει, γιατί εγώ δεν είχα χρήματα, είχα φύγει από την εταιρεία, είχα πάθει και ανακοπή το 2020», δήλωσε ο φίλος του θύματος.

«Μου είπε ότι είναι μπλεγμένος», σημείωσε.

 

Την ίδια στιγμή, οι Αρχές ξεσκονίζουν κάμερες στην ευρύτερη περιοχή της Αγίας Αικατερίνης στη Μάνδρα, ψάχνουν στίγματα κινητών τηλεφώνων, ενώ ταυτόχρονα παίρνουν καταθέσεις από συγγενικά και φιλικά πρόσωπα του θύματος στην προσπάθεια τους να συγκεντρώσουν όσο το δυνατόν περισσότερα δεδομένα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Καλαμαριά: «Όσοι επιχειρούν να σπιλώσουν τη μνήμη του Κλεομένη θα αντιμετωπίσουν τις συνέπειες του νόμου» λέει ο δικηγόρος του 20χρονου
«Η δολοφονία του Κλεομένη δεν θα μείνει ατιμώρητη. Η καταδίκη πρέπει να είναι καθολική όχι a la carte», λέει ο δικηγόρος της οικογένειας του 20χρονου
Ο 20χρονος που δολοφονήθηκε στην Καλαμαριά
«Δεν έκανε αυτά που του αποδίδουν» λέει ο πατέρας του 21χρονου που εμπλέκεται στον ομαδικό βιασμό της 17χρονης στα Χανιά
«Το παιδί μου δεν έχει κάνει τίποτα και δεν έχει αναμιχθεί σε κάτι τέτοιο. Βρέθηκε μπλεγμένο χωρίς να φταίει» λέει στο newsit.gr ο πατέρας ενός από τους συλληφθέντες για την υπόθεση
Ανήλικη
Απολογείται ο 58χρονος Πολωνός που συνελήφθη για κατασκοπεία στη Σούδα
Ο Πολωνός αρνείται τις κατηγορίες ενώ έχει κατασχεθεί το κινητό, όπου εντοπίστηκαν φωτογραφίες πολεμικών πλοίων, καθώς και άλλες ηλεκτρονικές συσκευές οι οποίες θα εξεταστούν στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ.
Ο 58χρονος Πολωνός