Ελλάδα

Νέα φωτιά στην Εύβοια στον Κάμπο των Ωρεών

Ακόμη μια φωτιά ξέσπασε το βράδυ της Κυριακής (11/02/2024) στην Εύβοια στον Κάμπο των Ωρεών με τις Πυροσβεστικές Δυνάμεις να έχουν σπεύσει ήδη στην περιοχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του evima η νέα φωτιά στην Εύβοια καίει σε περιοχή που υπάρχουν καλαμιές μετά την Πρώτη Γέφυρα στην περιοχή Τσοκαίτη στους Ωρεούς.

Στο σημείο σπεύδουν αυτή την ώρα οκτώ πυροσβεστικά οχήματα με 16 πυροσβέστες, για την κατάσβεση της φωτιάς.

Να υπενθυμίσουμε πως νωρίτερα είχε ξεσπάσει φωτιά, στο Μεγάλο Λιβάδι της Εύβοιας, το βράδυ της Κυριακής 11 Φεβρουαρίου μέσα σε βάλτο.

Η πυρκαγιά στο Μεγάλο Λιβάρι παρά τους ισχυρούς ανέμους τέθηκε υπό έλεγχο και έσβησε από την άμεση παρέμβαση της πυροσβεστικής υπηρεσίας.

«Δυστυχώς για δεύτερη ημέρα οι υγροβιότοποι καίγονται με επικίνδυνες καιρικές συνθήκες ευτυχώς χωρίς να κινδυνεύσουν άνθρωποι και σε περιορισμένη έκταση», δήλωσε ο δήμαρχος Ιστιαίας Αιδηψού, Γιάννης Κοντζιάς.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Στη φυλακή τα τρία κατηγορούμενα αδέρφια της οικογένειας Φραγκιαδάκη για το μακελειό στα Βορίζια
Παρόλο που τα τρία μέλη της οικογένειας Φραγκιαδάκη ήταν να απολογηθούν αύριο το πρωί, η ανακρίτρια μετέβη στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου για να απολογηθούν ενώπιόν της
Μακελειό στα Βορίζια
Για δωροληψία κατηγορείται ο 60χρονος λιμενικός που συνελήφθη για ασέλγεια ανηλίκων στον Βόλο - Έλαβε μίζα 5.000 ευρώ για ελέγχους πλοίων
Πήρε χρήματα από ιδιώτη προκειμένου να μην γίνει έλεγχος σε πλοίο - Στην υπόθεση φέρεται εμπλέκεται ακόμη ένας αξιωματικός του Λιμενικού Σώματος, λέει η ΕΛΑΣ
Σκάφος Λιμενικού Σώματος