Lifestyle

Μπραντ Πιτ και Τζορτζ Κλούνεϊ απολαμβάνουν τα γυρίσματα της ταινίας «Wolfs» – «Παντοτινοί φίλοι»

Τη συνεργασία τους, στο νέο θρίλερ του Apple TV+ «Wolfs» απολαμβάνουν Μπραντ Πιτ και ο Τζορτζ Κλούνεϊ.

«Είναι παντοτινοί φίλοι» λέει αποκλειστικά μια πηγή στο PEOPLE. «Όσα χρόνια και αν μεσολαβήσουν για να συνεργαστούν ξανά υπάρχει αμοιβαία συμπάθεια και σεβασμός. Ήταν χαρούμενοι που θα συνεργάζονταν και σε αυτή την ταινία».

Σε σενάριο και σκηνοθεσία του Τζον Γουότς (Jon Watts) το νέο θρίλερ των Apple Studios επικεντρώνεται σε δύο μοναχικούς άνδρες του υποκόσμου που αναγκάζονται να συνεργαστούν στην ίδια αποστολή.

«Το «Wolfs» είναι ένα δυνατό πρότζεκτ και έδειξαν και οι δύο πραγματικό ενδιαφέρον για αυτό» συμπληρώνει η πηγή για τους δύο βραβευμένους με Όσκαρ ηθοποιούς. «Είναι ενθουσιασμένοι με την ταινία και την απολαμβάνουν με την ψυχή τους».

Μαζί τους πρωταγωνιστεί η Αμερικανίδα ηθοποιός Έιμι Ράιαν(Amy Ryan) ενώ τα γυρίσματα πραγματοποιούνται μεταξύ άλλων και στη Νέα Υόρκη.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Μαργαρίτα Θεοδωράκη: «Μας φυγάδευσαν από την Ελλάδα την Πρωτομαγιά, πήγαμε εξορία με τον πατέρα μου»
«Επειδή ήταν Πρωτομαγιά νομίζαμε ότι πάμε εκδρομή και η μητέρα μου σε όλους αυτό έλεγε. Και έτσι πήγαμε στο Τσεσμέ και μετά στη Σμύρνη», λέει η κόρη του Μίκη Θεοδωράκη
Η Μαργαρίτα Θεοδωράκη