Πολιτική

Κασσελάκης: Σε 13 ημέρες φεύγω φαντάρος για Σπάρτη ή Θήβα

Για την στρατιωτική του θητεία μίλησε στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή «Το Πρωινό» ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης.

«Σε 13 ημέρες φεύγω φαντάρος ή Σπάρτη ή Θήβα. Θα μείνω 15 ημέρες», είπε αρχικά ο Στέφανος Κασσελάκης για τη στρατιωτική του θητεία.

«Δεν μου φαίνεται περίεργο που θα πάω, είναι τιμή μου να υπηρετήσω την πατρίδα. Αυτό που πρέπει να σκεφτεί κανείς είναι πόσοι απόδημοι θα γύριζαν στη χώρα αν υπήρχε αξιοκρατία. Μακάρι να εκσυγχρονίζαμε το στράτευμα», συμπλήρωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

«Δεν υπάρχει περίπτωση να ζητήσω τίποτα. Δεν είμαι εγώ αυτός που θα αποφασίσει την καθημερινότητα μου εκεί.

Έχω μια θεσμική θέση, το γνωρίζουν όλοι αλλά θα ακολουθήσω ό,τι λέει ο νόμος. Δεν ζητώ καμία ειδική μεταχείριση.

 

Ένα από τα βασικά οράματα που έχω είναι να μπορεί να κατευθυνθεί ο πληθυσμός από την Αττική προς περιοχές της επαρχίας που έχουν μαραζώσει. Να δημιουργήσουμε hub και στέγη, κτήρια για να δημιουργήσουμε campus», είπε ακόμα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Βορίδης για Καρυστιανού: Δεν είναι κατανοητή η ταυτότητά της, ψαρεύει σε θολά νερά όπως ο Βελόπουλος
Ο πρώην υπουργός άσκησε κριτική στα κόμματα δεξιότερα της ΝΔ και στάθηκε στις δεσμεύσεις για μετανάστευση και εμπόριο μετά τη συνάντηση Μητσοτάκη–Ερντογάν στην Άγκυρα
Ο Μάκης Βορίδης
Νίκος Δένδιας από Σύνοδο Υπουργών Άμυνας του ΝΑΤΟ: Δεν υπάρχει προγραμματισμένη συνάντηση με τον Γκιουλέρ
Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας έθεσε στο επίκεντρο την ανάπτυξη νέων δυνατοτήτων και την αμυντική παραγωγή, παρουσιάζοντας την «Ατζέντα 2030» και την «Ασπίδα του Αχιλλέα»
Νίκος Δένδιας
Στη Βουλή τον Μάιο ο Οικουμενικός Πατριάρχης και ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας
Ομόφωνα εγκρίθηκαν από τη Διάσκεψη των Προέδρων οι προσκλήσεις προς τον κ. Βαρθολομαίο για ομιλία στις 5 Μαΐου και προς τον Νίκο Χριστοδουλίδη, με την ακριβή ημερομηνία να οριστικοποιείται εντός του μήνα
Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος
Μαρινάκης για επεισόδιο με δημοσιογράφο: Μαθήματα κράτους δικαίου δεν δεχόμαστε από αυτούς που διαστρεβλώνουν την αλήθεια
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μίλησε για «συκοφαντικές τοποθετήσεις με τον μανδύα του ερωτήματος» και διέψευσε σενάρια περί περιορισμού ερωτήσεων ή ανάκλησης διαπιστεύσεων
Ο Παύλος Μαρινάκης 9