Κόσμος

Στιβ Χάρλεϊ: Πέθανε ο τραγουδιστής των Cockney Rebel μετά από μάχη με τον καρκίνο

Πέθανε ο τραγουδιστής των Cockney Rebel, Στιβ Χάρλεϊ σε ηλικία 73 ετών από καρκίνο, όπως ανακοίνωσε η οικογένειά του. 

Η οικογένεια του του τραγουδιστή του συγκροτήματος Cockney Rebel  ανέβασε μία ανάρτηση στην επίσημη σελίδα του, ανακοινώνοντας πως ο Στιβ Χάρλεϊ κατέληξε μετά τη μάχη που έδινε με τον καρκίνο. 

«Συγκλονισμένοι σας ανακοινώνουμε ότι ο αγαπημένος σύζυγος και πατέρας μας πέθανε ειρηνικά στο σπίτι του με την οικογένειά του στο πλευρό του» έγραψαν στην ανάρτηση στη σελίδα του Χάρλεϊ στο Facebook.

«Το σπίτι ήταν γεμάτο από τους ήχους των τεσσάρων εγγονών του. Στίβεν, Στιβ, πατέρας, παππούς, Στιβ Χάρλεϊ. Θα λείψει σε όλους τους ανθρώπους στον κόσμο» προστίθεται στην ανακοίνωση.

Οι Cockney Rebel έγιναν γνωστοί με τα τραγούδια όπως το «Make Me Smile» που έγινε νο1 στα UK charts το 1975 αλλά και με το «Here Comes The Sun».

Τον περασμένο Οκτώβριο o Στιβ Χάρλεϊ ανακοίνωσε την ακύρωση των συναυλιών του «Steve Harley Acoustic Band» που ήταν προγραμματισμένες να πραγματοποιηθούν τον Ιανουάριο του 2024 λόγω της θεραπείας του για τον καρκίνο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
10.000 Μεξικανοί στρατιώτες στην περιοχή των αιματηρών ταραχών μετά τη δολοφονία του βαρόνου «Ελ Μέντσο»
Ο 59χρονος Νεμέσιο Οσεγκέρα θεωρείτο ο τελευταίος από τους μεγάλους «νονούς» του Μεξικού, μετά τη σύλληψη των ιδρυτών του αντιπάλου καρτέλ Σιναλόα, «Ελ Τσάπο» και «Μάγιο»
Μέλη της Ομοσπονδιακής Αστυνομίας του Μεξικού σε συναγερμό μετά τον θάνατο του Nemesio Oseguera, «El Mencho»
Axios: Κορυφαίος στρατηγός του Τραμπ τον προειδοποιεί για μακροχρόνια εμπλοκή στη Μέση Ανατολή, αν χτυπήσει το Ιράν – Διαψεύδει ο πρόεδρος των ΗΠΑ
Ο Τραμπ εμφανίζεται τις τελευταίες ημέρες να κλίνει προς την επιλογή στρατιωτικού πλήγματος, αν και συμφώνησε να δοθεί επιπλέον χρόνος στις διαπραγματεύσεις
Ντόναλντ Τραμπ και Νταν Κέιν
Αξιωματούχοι των ΗΠΑ, της Κίνας και της Ρωσίας σε συνομιλίες για τον έλεγχο των πυρηνικών στη Γενεύη
Σύμφωνα με Αμερικανό αξιωματούχο, έχουν ήδη γίνει «καλές» διμερείς συνομιλίες με τη Βρετανία και τη Γαλλία, χώρες που είναι επίσης μέλη στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ
Ένας βαλλιστικός πύραυλος Trident II D5 χωρίς φορτίο εκτοξεύεται δοκιμαστικά από το υποβρύχιο USS Nebraska
Η βασίλισσα Καμίλα υποδέχτηκε τη Ζιζέλ Πελικό στο Μπάκιγχαμ: Η Γαλλίδα γυναίκα – «σύμβολο» κατά της σεξουαλικής βίας
Αφού ο πρώην σύζυγος της Ζιζέλ, ο Ντομινίκ Πελικό, καταδικάστηκε σε κάθειρξη 20 ετών, η βασίλισσα Καμίλα είχε στείλει επιστολή στην 73χρονη Γαλλίδα, επαινώντας «το θάρρος και την αξιοπρέπειά της»
Η βασίλισσα Καμίλα της Βρετανίας στέκεται δίπλα στη Ζιζέλ Πελικό κατά τη διάρκεια ακρόασης στο Κλάρενς Χάουζ στο Λονδίνο