Ελλάδα

Ελεύθερος ο οδηγός λεωφορείου για την απόπειρα βιασμού 53χρονης στα Άνω Λιόσια

Ελεύθερος, με τον περιοριστικό όρο της υποχρεωτικής εμφάνισης μία φορά το μήνα σε ΑΤ, αφέθηκε ο οδηγός λεωφορείου που συνελήφθη το περασμένο Σάββατο για απόπειρα βιασμού, στα Άνω Λιόσια.

Ο κατηγορούμενος οδηγός λεωφορείου απολογήθηκε στην 17η ανακρίτρια και αρνήθηκε την κατηγορία ισχυριζόμενος πως δεν αποπειράθηκε να βιάσει την επιβάτιδα στα Άνω Λιόσια.
Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε η 53χρονη, ο οδηγός αποπειράθηκε να την βιάσει το μεσημέρι του Σαββάτου (23/1/24) μέσα σε λεωφορείο στην περιοχή των Άνω Λιοσίων.

Όλα έγιναν στον τερματικό σταθμό των λεωφορείων στην οδό Ρόδων των Άνω Λιοσίων, την ώρα που οι πόρτες ήταν κλειστές.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία μετά την ανατροπή νταλίκας που μετέφερε στον Σκαραμαγκά
Η νταλίκα απομακρύνθηκε από το σημείο με τα συνεργεία του δήμου Χαϊδαρίου να καθαρίζουν τον δρόμο από τα οπωροκηπευτικά που είχαν πέσει, προκειμένου να αποκατασταθεί η κυκλοφορία των οχημάτων στο ρεύμα προς Αθήνα
Ανατροπή νταλίκας στην εθνική οδό 13
Ανανεώθηκε πριν 8 δευτερόλεπτα