Lifestyle

Ετεοκλής Παύλου: Όσοι έχουμε περάσει κάτι δύσκολο, οφείλουμε να είμαστε χαρούμενοι

“Όταν έχεις δει τη ζωή και από την άλλη πλευρά και έχεις δει ποια είναι τα πραγματικά προβλήματα, που είναι τα υγείας όπως λέει κι η ίδια, όλα τα άλλα μοιάζουν πολύ μικρά για να σε κάνουν να στενοχωρηθείς” ανέφερε ο Ετεοκλής Παύλου.

Ο Ετεοκλής Παύλου αναφέρθηκε στην εξομολόγηση καρδιάς που έκανε η Emilia Vodos για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

Όπως είπε κι ο ίδιος για την τεράστια δυσκολία που βίωσε, όλα τα άλλα προβλήματα που προκύπτουν μοιάζουν πλέον τόσο μικρά.

“Έχει περάσει κι από κατάθλιψη. Θεωρώ ότι οι άνθρωποι που έχουν περάσει και θα βάλω και εμένα μέσα -που έχουμε περάσει- κάτι δύσκολο, θα το πω κι ας ακουστεί λίγο οξύμωρο οφείλουμε να είμαστε χαρούμενοι.

Οι άνθρωποι που δεν έχουν περάσει κάτι, μιλάνε λίγο εκ του ασφαλούς. Εμείς έχουμε δει τη ζωή και λίγο διαφορετικά.

Όταν έχεις δει τη ζωή και από την άλλη πλευρά και έχεις δει ποια είναι τα πραγματικά προβλήματα, που είναι τα υγείας όπως λέει κι η ίδια, όλα τα άλλα μοιάζουν πολύ μικρά για να σε κάνουν να στενοχωρηθείς” ανέφερε ο Ετεοκλής Παύλου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Γιώργος Μαζωνάκης: «Ο κόσμος δεν ξέρει τι συμβαίνει» λέει η αδερφή του τραγουδιστή Μαρία Μαζωνάκη
«Το μήνυμα για την επέμβαση της μητέρας μας το έστειλα μέσω Instagram γιατί εδώ και περίπου έναν χρόνο με έχει μπλοκάρει από παντού» δηλώνει η μικρότερη αδερφή του Γιώργου Μαζωνάκη
O Γιώργος Μαζωνάκης με τις αδερφές του,Βάσω και Μαρία