Ελλάδα

Εκδόθηκε στην Ελλάδα η Αντωνία Ηλία από το παραδικαστικό κύκλωμα

Εκδόθηκε τελικά στην Ελλάδα, από το Λονδίνο όπου βρισκόταν, η Αντωνία Ηλία, μία εκ των βασικών πρωταγωνιστών του παραδικαστικού κυκλώματος, όπως έγινε γνωστό σήμερα Πέμπτη (4.4.24).

Η Αντωνία Ηλία φυγοδικούσε στην Αγγλία από το 2005 και επί 19 ολόκληρα χρόνια πετύχαινε να μπλοκάρει συνεχώς την έκδοσή της στην Ελλάδα.

Η  πρώην δικαστικός έχει καταδικαστεί ομόφωνα από το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων σε κάθειρξη 13 ετών για τη συμμετοχή της στο λεγόμενο παραδικαστικό κύκλωμα και συγκεκριμένα καταδικάστηκε για ξέπλυμα μαύρου χρήματος. 

Η Αντωνία Ηλία συνελήφθη και φυλακίστηκε τον Μάιο του 2011 από τις βρετανικές αρχές.

Αποφυλακίστηκε τον Δεκέμβριο του 2012 με περιοριστικούς όρους και φορώντας βραχιολάκι. 

Όμως κατάφερε να καθυστερεί μέχρι και σήμερα την επιστροφή της στην Ελλάδα, ζητώντας πολιτικό άσυλο από τις βρετανικές αρχές.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Πετάχτηκα στον αέρα πάνω σε τοίχο» λέει 16χρονος που τραυματίστηκε στο λούνα παρκ στη Ρόδο – Τι υποστηρίζει η ιδιοκτήτρια
Η επιχείρηση υποστηρίζει πως δεν υπήρξε καμία τεχνική αστοχία στον εξοπλισμό και πως ότι συνέβη είναι αποτέλεσμα της απερίσκεπτης συμπεριφοράς των επιβατών
Το λούνα πάρκ στην Ρόδο
2