Lifestyle

Μαρίνα Σάττι: Η πρώτη της εμφάνιση μετά τον θάνατο του πατέρα της

Σε βαρύ πένθος βρίσκεται η Μαρίνα Σάττι η οποία έχασε τον πατέρα της λίγες μέρες πριν. Στο αεροδρόμιο η κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star συνάντησε την τραγουδίστρια η ίδια όμως δεν θέλησε να κάνει καμία δήλωση.

Η είδηση για τον ξαφνικό θάνατο του πατέρα της βρήκε τη Μαρίνα Σάττι πάνω στις πρόβες για την εμφάνισή της στην Eurovision. Όπως είναι φυσικό, η τραγουδίστρια ακύρωσε όλες τις πρόβες των επόμενων ημερών και πρόκειται να επιστρέψει μετά το πρώτο δεκαήμερο του Απριλίου. 

Ο πατέρας της Μαρίνας Σάττι πέθανε στο Σουδάν λόγω προβλημάτων υγείας που αντιμετώπιζε.

Το Star συνάντησε την τραγουδίστρια στην πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά τον θάνατο του πατέρα της στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, όπου ταξίδεψε για Αλεξανδρούπολη για να συναντήσει τους χορευτές της.

Η Μαρίνα Σάττι δεν θέλησε να κάνει καμία δήλωση στην κάμερα, αποφεύγοντας τον δημοσιογράφο που βρισκόταν στο αεροδρόμιο.

Υπενθυμίζεται πως η Μαρίνα Σάττι θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον φετινό διαγωνισμό τραγουδιού Eurovision 2024 που θα γίνει στο Μάλμε της Σουηδίας. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Η Κιμ Καρντάσιαν συγκλονίζει με την κατάθεσή της για τη ληστεία στο Παρίσι: «Ήμουν σίγουρη ότι θα πεθάνω»
«Με πέταξαν στο κρεβάτι και μου έδεσαν τα χέρια. Φώναζα "έχω παιδιά, πρέπει να ζήσω", ήμουν σίγουρη ότι θα με βιάσουν και θα με σκοτώσουν» τόνισε συγκινημένη η Κίμ Καρντάσιαν ενώπιον του δικαστηρίου
Η Κιμ Καρντάσιαν χαιρετά καθώς φτάνει για να καταθέσει σχετικά με τη ληστεία κοσμημάτων εκατομμυρίων δολαρίων από το δωμάτιο του ξενοδοχείου της στο Παρίσι το 2016, στο Παρίσι,
Σοκαριστικές αποκαλύψεις στη δίκη του Sean Diddy Combs: Κακοποιούσε γυναίκες εκμεταλλευόμενος τη φήμη του – Έδινε χρήματα για σεξ με την πρώην του
Τι κατέθεσαν οι δύο πρώτοι μάρτυρες στο δικαστήριο για τον 55χρονο μεγιστάνα της χιπ-χοπ που είναι αντιμέτωπος με κατηγορίες για εκβιασμό και sexual trafficking - Όσα έγιναν την πρώτη μέρα της ακροαματικής διαδικασίας
Δίκη Sean "Diddy" Combs