Ελλάδα

Άγιος Παντελεήμονας: Συνελήφθη 46χρονος που παρενοχλούσε καθημερινά μια 24χρονη

Ένας 46χρονος από το Μπαγκλαντές συνελήφθη το βράδυ της Δευτέρας (08/04/2024) στον Άγιο Παντελεήμονα μετά από καταγγελία μιας 24χρονης.

Η κοπέλα τον κατήγγειλε στο Τμήμα Ασφαλείας στον Άγιο Παντελεήμονα καθώς ο 46χρονος από το Μπαγκλαντές ήταν εμμονικός απέναντί της από το φθινόπωρο του 2023, παρά το γεγονός πως τον οποίο γνώριζε μόνο από τη γειτονιά, συμπεριφορά που της προκαλούσε φόβο και ανησυχία.

Ο 46χρονος, εκμεταλλευόμενος το γεγονός ότι κατοικούσαν κοντά, πραγματοποιούσε επανειλημμένες επισκέψεις στο σπίτι της και την εργασία της με ασήμαντες αφορμές, καθώς και πολλαπλά τηλεφωνήματα στο κινητό της τηλέφωνο, παρά το γεγονός πως η 24χρονη του είχε ζητήσει επανειλημμένως να σταματήσει να την ενοχλεί.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, μια μέρα πριν τη σύλληψη του, ο 46χρονος προσέγγισε την 24χρονη στο σπίτι της και ζήτησε επιτακτικά να βγάλουν μια φωτογραφία και τη θώπευσε.

Στη συνέχεια, η 24χρονη προέβη σε καταγγελία και οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τον 46χρονο. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Καρυστιανού – Ρούτσι: «Μην πειράξετε τα ονόματα των θυμάτων» – «Καμία βεβήλωση του μνημείου του Αγνώστου Στρατιώτη»
«Το θέμα με τα ονόματα των θυμάτων είναι κάτι που μας αφορά, που μας αγγίζει, είναι το λιγότερο που μπορεί να κάνει η Πολιτεία που τα σκότωσε», είπε η Μαρία Καρυστιανού
Η Μαρία Καρυστιανού και ο Πάνος Ρούτσι κάνουν δηλώσεις στου Ζωγράφου
15
Φοινικούντα: Νέες αποκαλύψεις για τη διπλή δολοφονία – Το τηλεφώνημα του ανιψιού του 68χρονου στον εργοδότη του 22χρονου κατηγορούμενου ως συνεργού
«Δεν έφερε όπλο και δεν πυροβόλησε», λέει ο δικηγόρος του φερόμενου ως δράστη του διπλού εγκλήματος, αφήνοντας αιχμές κατά του ανιψιού του 68χρονου ιδιοκτήτη του κάμπινγκ
Οι δύο κατηγορούμενοι της διπλής δολοφονίας στη Φοινικούντα