Υγεία

Όμιλος ΒΙΑΝΕΞ: Τιμητική Διάκριση στο ετήσιο Φαρμακευτικό Συνέδριο Hellas Pharm

Ο Όμιλος ΒΙΑΝΕΞ, η μεγαλύτερη φαρμακευτική εταιρεία στην Ελλάδα, έλαβε μια ιδιαίτερη τιμητική διάκριση στο ετήσιο φαρμακευτικό συνέδριο Hellas Pharm 2024, με αφορμή τη συμπλήρωση 100 χρονών παρουσίας και συνολικής προσφοράς του, τόσο στη φαρμακευτική αγορά, όσο και ευρύτερα στην ελληνική κοινωνία.

Στο φετινό συνέδριο Hellas Pharm, που πραγματοποιήθηκε στις 13 και 14 Απριλίου στο Κλειστό Γυμναστήριο Φαλήρου TAE ΚWON DO, ο Όμιλος ΒΙΑΝΕΞ ήταν Μεγάλος Χορηγός, ενώ είχε εμβληματική παρουσία, με ένα από τα μεγαλύτερα περίπτερα της έκθεσης, στο πλαίσιο των εορτασμών των 100 του χρόνων. Σε μια ειδική εκδήλωση το βράδυ του Σαββάτου, παρουσία της Διοίκησης, του κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλου, Προέδρου Δ.Σ. και Διευθύνοντα Συμβούλου του Ομίλου ΒΙΑΝΕΞ, αλλά και του κ. Κωνσταντίνου Παναγούλια, Αντιπροέδρου του Ομίλου, ο Όμιλος ΒΙΑΝΕΞ τιμήθηκε σε μια ξεχωριστή ενότητα για τη συνολική του προσφορά στη φαρμακευτική αγορά και στην κοινωνία.

vianex

Οι κ. Θεόδωρος Τρύφων, Πρόεδρος ΠΕΦ, κ. Κωνσταντίνος Λουράντος, Πρόεδρος Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής, κ. Δημήτρης Γιαννακόπουλος, Πρόεδρος ΔΣ & Δ/νων Σύμβουλος ΒΙΑΝΕΞ.

Παραλαμβάνοντας την τιμητική πλακέτα, ο κ. Δημήτρης Γιαννακόπουλος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΒΙΑΝΕΞ, ανέφερε μεταξύ άλλων: «Το ότι βρισκόμαστε σήμερα εδώ και ο Όμιλος ΒΙΑΝΕΞ βραβεύεται για την προσφορά του στη φαρμακευτική αγορά και στην ελληνική κοινωνία, το χρωστάμε στον Παύλο Γιαννακόπουλο. Ήταν το πρωτοπόρο πνεύμα του και η ευρηματική του σκέψη που τον οδήγησε στην ίδρυση της ΦΑΡΜΑΓΙΑΝ και αμέσως μετά στην ίδρυση της ΒΙΑΝΕΞ, ως το επιστέγασμα μιας τεράστιας προσπάθειας. Αυτή η προσπάθεια ξεκίνησε από τότε που ήταν παιδί, δίπλα στον πατέρα του, στο φαρμακείο της οδού Πειραιώς. Και επειδή δούλεψε πολύ στον πάγκο του φαρμακείου, ποτέ δεν το ξέχασε, γι’ αυτό η στήριξη στον Έλληνα φαρμακοποιό ήταν και είναι αδιαπραγμάτευτη».

vianex

Ο κ. Δημήτρης Γιαννακόπουλος, Πρόεδρος ΔΣ & Δ/νων Σύμβουλος ΒΙΑΝΕΞ.

vianex

Ο Όμιλος ΒΙΑΝΕΞ έχει πλέον πίσω του ιστορία ενός αιώνα, αφού το 2024 η οικογένεια Γιαννακόπουλου κλείνει 100 χρόνια στο ελληνικό φάρμακο. Μπαίνοντας στον δεύτερο αιώνα ζωής της, η ΒΙΑΝΕΞ έχει εδραιωθεί ως η μεγαλύτερη ελληνική φαρμακοβιομηχανία, ενώ τα τελευταία χρόνια βρίσκεται στην κορυφή μεταξύ ελληνικών και ξένων εταιρειών, ξεπερνώντας ακόμα και τις πολυεθνικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας. Ταυτόχρονα, επενδύει δυναμικά, επεκτείνοντας το χαρτοφυλάκιό της και διευρύνοντας τη γεωγραφική της δραστηριότητα. Ο Όμιλος ΒΙΑΝΕΞ εξακολουθεί να βρίσκεται με περηφάνια σταθερά στην κορυφή της Ελληνικής Βιομηχανίας Φαρμάκων και να εξελίσσεται διαρκώς δημιουργώντας προστιθέμενη αξία για την κοινωνία και την Ελλάδα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το συνέδριο Hellas Pharm αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα της φαρμακευτικής αγοράς και διοργανώνεται από τον Φαρμακευτικό Σύλλογο Αττικής. Αποτελεί μια ετήσια συγκέντρωση χιλιάδων φαρμακοποιών και εκπροσώπων της φαρμακευτικής αγοράς από όλη την Ελλάδα, με παρουσία διακεκριμένων ομιλητών.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Υγεία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Υγεία: Περισσότερα άρθρα
Ο ΠΟΥ διαψεύδει κατηγορηματικά τον Τραμπ: Δεν υπάρχει καμία σύνδεση μεταξύ αυτισμού και παρακεταμόλης
Ο ΠΟΥ ανακοίνωσε σήμερα ότι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν επιστημονικά στοιχεία που να επιβεβαιώνουν μια πιθανή σχέση μεταξύ του αυτισμού και της χρήσης παρακεταμόλης κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης
ΠΟΥ: Δεν υπάρχει καμία σύνδεση μεταξύ αυτισμού και τη χρήση παρακεταμόλης
DEMO – Δρ. Χάρης Κόφτης: «Αναζητάμε νέες προκλήσεις» – H Θεσσαλονίκη στο επίκεντρο της φαρμακευτικής έρευνας και ανάπτυξης
Ένα από τα πιο φιλόδοξα εγχειρήματα της ελληνικής φαρμακοβιομηχανίας φιλοξενείται στη Θέρμη της Θεσσαλονίκης. Εκεί, όπου η DEMO επενδύει στρατηγικά στο μέλλον της έρευνας και το brain gain.
DEMO – Δρ. Χάρης Κόφτης: «Αναζητάμε νέες προκλήσεις» – H Θεσσαλονίκη στο επίκεντρο της φαρμακευτικής έρευνας και ανάπτυξης
Ο καρκίνος του προστάτη πρώτος σε συχνότητα στην Ελλάδα – Σχεδόν 3 εκ. νέες διαγνώσεις ετησίως έως το 2040 στην Ευρώπη
Στην Ελλάδα, το 2022 σημειώθηκαν 7.036 νέα περιστατικά προστάτη κατατάσσοντάς τον πρώτο σε συχνότητα στους άνδρες - Τα τελευταία στοιχεία αναφέρουν ότι 27.358 άτομα ζουν με διάγνωση εντός 5ετίας
Ασθενής και γιατρός 1
COVID-19 και γρίπη «ξυπνούν» και αυξάνουν τα καρκινικά κύτταρα ακόμα και σε ασθενείς σε ύφεση, αποκαλύπτει νέα μελέτη
Έρευνα σε 4.800 καρκινοπαθείς σε ύφεση, έδειξε ότι όσοι ήταν θετικοί στην COVID-19, είχαν σχεδόν διπλάσιο κίνδυνο θανάτου από καρκίνο σε σχέση με όσους είχαν αρνητικό τεστ
Γιατροί 1