Ελλάδα

Λιμάνι Πειραιά: Απαγόρευση απόπλου για το «Κρήτη ΙΙ» λόγω βλάβης στην ηλεκτρομηχανή του πλοίου

Απαγορεύτηκε ο απόπλους του «Κρήτη ΙΙ», λόγω βλάβης που παρουσίασε στην ηλεκτρομηχανή του. Το πλοίο θα αναχωρούσε από το λιμάνι του Πειραιά με προορισμό το Ηράκλειο της Κρήτης. 

Το «Κρήτη ΙΙ» θα έκανε ολονύχτιο ταξίδι από τις 21:00 από το λιμάνι του Πειραιά προς Ηράκλειο σήμερα Δευτέρα του Πάσχα (06.05.2024).

Σύμφωνα με το λιμενικό σώμα στο πλοίο βρίσκονταν 669 επιβάτες 75 ΙΧ 14 φορτηγά 4 δίκυκλα και 94 μέλη πλήρωμα. Οι επιβάτες αναμένεται να προωθηθούν στον προορισμό τους με μέριμνα της πλοιοκτήτριας εταιρείας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ένοχος 55χρονος που παρενοχλούσε 4χρονο κοριτσάκι και έστελνε ερωτικά γράμματα σπίτι του στην Θεσσαλονίκη - «Δεν την έχω πειράξει ποτέ»
Οι γονείς της απευθύνθηκαν στις αρχές αλλά εκείνος δεν πτοήθηκε από τις συστάσεις που του έγιναν συνεχίζοντας να την παρενοχλεί
Ανήλικη 1
Ένας 21χρονος δολοφόνησε την 52χρονη μητέρα του στη Λάρισα - Προσπάθησε να εξαφανίσει το πτώμα με τον ξάδερφό του
Οι δράστες τύλιξαν την γυναίκα σε ένα πάπλωμα για να την βγάλουν από το σπίτι, όταν τους είδε κάποιος γείτονας και ειδοποίησε την Αστυνομία
Δολοφονία Λάρισα 16
Ανανεώθηκε πριν 1 ώρα