Lifestyle

Ειρήνη Πασχαλέρη: Όταν έχασα το παιδί μου, ένιωσα τόσο μόνη

«Έχασα το ένα παιδί μου σε ηλικία 5 ετών από σοβαρή ασθένεια. Αυτό συνέβη από τη φύση, ήταν μία εκ γενετής ασθένεια, η οποία δεν φαίνεται σε κανέναν έλεγχο», είπε η Ειρήνη Πασχαλέρη.

Την Ειρήνη Πασχαλέρη, γνωστή βιολόγο και ειδική σε θέματα διατροφής, φιλοξένησε σήμερα (10.05.2024) η Ελένη Τσολάκη στο «Πρωινό ΣουΣού», με αφορμή την υποψηφιότητά της στις ευρωεκλογές με τους Δημοκράτες.

Η Ειρήνη Πασχαλέρη προχώρησε σε μία συγκλονιστική εξομολόγηση για τον θάνατο του παιδιού της, σε ηλικία μόλις 5 ετών από μία σοβαρή ασθένεια.

«Πίσω από τις μεγάλες αλλαγές στη ζωή μας, κρύβεται μία προσωπική ιστορία. Αυτό που έτυχε σε εμένα είναι ότι είχα τρία παιδάκια αλλά έχω τώρα δύο. Έχασα το δεύτερο μου παιδάκι γιατί έπασχε από μία σοβαρή ασθένεια και δυστυχώς το χάσαμε σε ηλικία 5 ετών. Τότε, ένιωσα τόσο μόνη παρότι είμαστε ιατρική οικογένεια.

Ήταν ένα παιδάκι με ειδικές ανάγκες. Τότε σκεφτόμουν ότι αυτό συνέβη σε εμένα που είχα τα μέσα γιατί είμαι μέσα στον ιατρικό χώρο, αν συνέβαινε σε ένα απομακρυσμένο χωριό σε κάποιον;», είπε αρχικά η Ειρήνη Πασχαλέρη.

  

Η Ειρήνη Πασχαλέρη πρόσθεσε επίσης: «Αυτό συνέβη από τη φύση, ήταν μία εκ γενετής ασθένεια, η οποία δεν φαίνεται σε κανέναν έλεγχο. Έχει επτά περαστικά σε όλο τον κόσμο, το μάθαμε όταν έγινε μόλις ενός έτους που κάναμε τα ειδικά test DNA κι εκεί φάνηκε ότι είχε πάρει 2 γονίδια και το παιδί φάνηκε ότι νοσούσε από τη νόσο με προσδόκιμο ζωής 3 χρόνια.

Εγώ το κράτησα ως 5 ετών με πολύ αγώνα. Τότε είπα ότι αν μου δοθεί η ευκαιρία να μπορέσω να αλλάξω κάτι, από τα φάρμακα, από τους γονείς που έχουν παιδιά με ειδικές ανάγκες και είναι τόσο μόνοι».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Η Τέιλορ Σουίφτ χάρισε 197 εκατομμύρια δολάρια στους συνεργάτες της: Ξέσπασαν σε κλάματα μόλις τους το ανακοίνωσε
Η τραγουδίστρια ξεκίνησε την παράδοση, δίνοντας 55 εκατομμύρια δολάρια μετά την ολοκλήρωση του πρώτου σκέλους της περιοδείας στη Βόρεια Αμερική τον Αύγουστο του 2023
Τέιλορ Σουίφτ
Πηνελόπη Αναστασοπούλου για Έλενα Χριστοπούλου: «Αν έπρεπε και ήθελα να πω κάτι θα το είχα κάνει»
«Επειδή με ρώτησες και με κλειστή την κάμερα, για κάποια πράγματα που υπάρχουν τώρα στην επικαιρότητα, εγώ θα έλεγα να μην ασχολούμαστε με τέτοια πράγματα, με follow και unfollow», τόνισε ακόμα η ηθοποιός
Έλενα Χριστοπούλου και Πηνελόπη Αναστασοπούλου