Media

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis περίμενε το 12άρι της Ελλάδας – «Το ήθελα αλλά…»

«Η χτεσινή εμφάνιση ήταν η καλύτερη που έκανα», είπε η Silia Kapsis μιλώντας για την συμμετοχή της στην Eurovision εκπροσωπώντας την Κύπρο με το «Liar».

Λίγες ώρες μετά την ολοκλήρωση του μεγάλου τελικού της Eurovision και τη νίκη του Ελβετού Nemo, η Silia Kapsis, η οποία κατέκτησε την 15η θέση στον διαγωνισμό εκπροσωπώντας την Κύπρο, μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» για τα τελικά αποτελέσματα.

Θέμα συζήτησης ήταν η χτεσινή (11.05.2024) βαθμολογία των κριτικών επιτροπών, κατά την οποία η Ελλάδα έδωσε το «12άρι» της στην νικήτρια Ελβετία και όχι στην Κύπρο, όπως συνηθιζόταν να γίνεται επί δεκαετίες. Η νεαρή τραγουδίστρια αποκάλυψε πως περίμενε τον πολυπόθητο βαθμό από την χώρα «αδελφάκι».

«Ολοκλήρωσα τον στόχο μου. Ήθελα να ανέβω στη σκηνή για να περάσουν όλοι καλά και να πάμε με δύναμη. Είμαστε όλοι πάρα πολύ χαρούμενοι. Από την αρχή δεν κοιτούσα στοιχήματα και προγνωστικά, ήμουν εκεί για την μουσική και για την εμπειρία. Το καλύτερο ήταν το ότι το απολαύσαμε και πήγαμε πολύ καλά», είπε αρχικά η Silia Kapsis.

Στην ερώτηση αν στενοχωρήθηκε με την βαθμολογία της Ελλάδας η ίδια είπε: «Το ήθελα το “12άρι” αλλά όλα καλά. Έδωσαν ό,τι νόμιζαν καλύτερο. Κι εγώ πίστευα θα πάω πιο ψηλά αλλά είμαι χαρούμενη με τη θέση».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα
Πρεμιέρα για την εκπομπή του Άκη Παυλόπουλου και του Δημήτρη Οικονόμου - «Έλιωσα στο sup»
Κατά την έναρξη της εκπομπής «Σήμερα», οι δύο οικοδεσπότες έκαναν το δικό τους χιούμορ για τις διακοπές που πέρασαν αυτόν τον ένα μήνα απουσίας αλλά και όσα προτίμησαν να κάνουν, προκειμένου να χαλαρώσουν
Άκης Παυλόπουλος και Δημήτρης Οικονόμου
1
Κώστας Παπαχλιμίντζος και Κατερίνα Δούκα έκαναν πρεμιέρα για τη νέα σεζόν με χιούμορ και πειράγματα
Το δημοσιογραφικό δίδυμο καλωσόρισε τους τηλεθεατές έτοιμο να παρουσιάσει την επικαιρότητα της ημέρας, δίνοντας παράλληλα έναν πιο προσωπικό τόνο στην πρώτη εκπομπή
Κώστας Παπαχλιμίντζος και Κατερίνα Δούκα