Πολιτική

Στέφανος Κασσελάκης: Βίντεο με την χυδαία ομοφοβική επίθεση στον Βόλο

Η ομοφοβική επίθεση καταγράφηκε σε βίντεο. Ο Στέφανος Κασσελάκης αντέδρασε ψύχραιμα και συνέχισε την ομιλία του, μετά από λίγα δευτερόλεπτα αμηχανίας…

Ομοφοβική επίθεση δέχθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης κατά τη διάρκεια της κεντρικής του ομιλίας στην παραλία του Βόλου, μπροστά στο περίπτερο του ΣΥΡΙΖΑ. Σύμφωνα με βίντεο του thenewspaper.gr, περαστικός άνδρας, την ώρα που στο βήμα ήταν ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης φώναξε “π…άρα” με αποτέλεσμα να επικρατήσουν μερικά δευτερόλεπτα αμηχανίας στο ακροατήριο.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δείχνοντας γρήγορα αντανακλαστικά του απάντησε: «Να είσαι καλά, έλα να το πείς εδώ. Η ομοφοβία είναι μέρος μίας Ελλάδας που πρέπει κάποια στιγμή να την ξεπεράσει».

Λίγο αργότερα σημειώθηκε νέο επεισόδιο με μία οπαδό του κ. Κασσελάκη να φωνάζει “γκαντέμη” για τον κ. Μητσοτάκη.

Αμέσως ο κ. Κασσελάκης διέκοψε την ομιλία του και παρενέβη λέγοντας: «μη μιλάμε έτσι εμείς. Εκτιμώ το συναίσθημα, αλλά το να φύγει το συγκεκριμένο άτομο από το Μαξίμου είναι το πρώτο βήμα, αλλά εμείς πρέπει να κυβερνήσουμε καλύτερα».

Ο Στέφανος Κασσελάκης έφτασε στον Βόλο το απόγευμα και μίλησε ενόψει των ευρωεκλογών. Αύριο Δευτέρα 13 Μαΐου ο κ. Κασσελάκης θα περιοδεύσει σε Καρδίτσα και Λάρισα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Νίκος Δένδιας: «Η Ελλάδα οφείλει να έχει το βλέμμα της από το Γιβραλτάρ μέχρι τον Ινδικό Ωκεανό» – Τι είπε για Τουρκία
Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας έφερε ως παράδειγμα την πρόσβαση στη διώρυγα του Σουέζ, χαρακτηρίζοντάς την «ζήτημα επιβίωσης» για την Ελλάδα και τα λιμάνια της χώρας μας
Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας
Η Κίμπερλι Γκιλφόιλ κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο πεσόντων των δύο Παγκοσμίων Πολέμων – «Φόρος τιμής σε όσους θυσιάστηκαν»
«Με την από κοινού κατάθεση στεφάνων, αποτίουμε φόρο τιμής σε όλους όσους υπηρέτησαν και θυσιάστηκαν» έγραψε σε ανάρτησή της η Αμερικανίδα πρεσβευτής
Η Κίμπερλι Γκιλφόιλ 5
«Μπρα ντε φερ» αγροτών και κυβέρνησης στην Αθήνα μετά το σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: «Αγώνας δρόμου» για να τηρηθεί το χρονοδιάγραμμα πληρωμών
«Οι πραγματικοί δικαιούχοι θα λάβουν τις επιδοτήσεις τους. Η καθυστέρηση των πληρωμών οφείλεται αποκλειστικά στην υποχρέωση να γίνουν οι ενδεδειγμένοι έλεγχοι, όπως ζητά με δύο επιστολές της η Ευρωπαϊκή Ένωση»
EUROKINISSI