Πολιτική

Στέφανος Κασσελάκης: Βίντεο με την χυδαία ομοφοβική επίθεση στον Βόλο

Η ομοφοβική επίθεση καταγράφηκε σε βίντεο. Ο Στέφανος Κασσελάκης αντέδρασε ψύχραιμα και συνέχισε την ομιλία του, μετά από λίγα δευτερόλεπτα αμηχανίας…

Ομοφοβική επίθεση δέχθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης κατά τη διάρκεια της κεντρικής του ομιλίας στην παραλία του Βόλου, μπροστά στο περίπτερο του ΣΥΡΙΖΑ. Σύμφωνα με βίντεο του thenewspaper.gr, περαστικός άνδρας, την ώρα που στο βήμα ήταν ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης φώναξε “π…άρα” με αποτέλεσμα να επικρατήσουν μερικά δευτερόλεπτα αμηχανίας στο ακροατήριο.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δείχνοντας γρήγορα αντανακλαστικά του απάντησε: «Να είσαι καλά, έλα να το πείς εδώ. Η ομοφοβία είναι μέρος μίας Ελλάδας που πρέπει κάποια στιγμή να την ξεπεράσει».

Λίγο αργότερα σημειώθηκε νέο επεισόδιο με μία οπαδό του κ. Κασσελάκη να φωνάζει “γκαντέμη” για τον κ. Μητσοτάκη.

Αμέσως ο κ. Κασσελάκης διέκοψε την ομιλία του και παρενέβη λέγοντας: «μη μιλάμε έτσι εμείς. Εκτιμώ το συναίσθημα, αλλά το να φύγει το συγκεκριμένο άτομο από το Μαξίμου είναι το πρώτο βήμα, αλλά εμείς πρέπει να κυβερνήσουμε καλύτερα».

Ο Στέφανος Κασσελάκης έφτασε στον Βόλο το απόγευμα και μίλησε ενόψει των ευρωεκλογών. Αύριο Δευτέρα 13 Μαΐου ο κ. Κασσελάκης θα περιοδεύσει σε Καρδίτσα και Λάρισα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Επιχείρηση επαναπροσέγγισης της μεσαίας τάξης μέσω ΔΕΘ – Πακέτο μέτρων ακόμα και 2 δισ. ευρώ
Με τις ανακοινώσεις, το Μέγαρο Μαξίμου επιδιώκει να εκπέμψει ένα μήνυμα επανεκκίνησης και παράλληλα ένα μήνυμα ότι η επιστροφή του μερίσματος στους πολίτες είναι προτεραιότητα για την κυβέρνηση
O Κυριάκος Μητσοτάκης 4
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ετοιμάζει το «πακέτο» της ΔΕΘ: Στο τραπέζι ρυθμίσεις για ενοίκια, φορολογία και «προσωπική διαφορά» συνταξιούχων
Ο Κ. Μητσοτάκης θα δώσει έμφαση και στις πρωτοβουλίες της κυβέρνησης για την ενίσχυση της θέσης της χώρας στη διεθνή «σκακιέρα», όπως και για την αμυντική θωράκιση της χώρας
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης 134
Άδωνις Γεωργιάδης για τις παράνομες συνταγογραφήσεις: Καμία τέτοια παράνομη συμπεριφορά δεν έχει θέση στο ΕΣΥ
«Έχουμε δώσει και δίνουμε διαρκώς οδηγίες στους ιατρούς του ΕΣΥ να προσέχουν την μυστικότητα των κωδικών τους, για το σύστημα ηλεκτρονικής συνταγογράφησης»
Ο Υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης 4