Ελλάδα

Κίνηση στους δρόμους: «Χάος» σε Κηφισό και Ποσειδώνος – Καθυστερήσεις σε Αττική Οδό και Κηφισίας

Αυξημένη κίνηση στους δρόμους παρατηρείται και σήμερα Δευτέρα (20.5.2024) στην Αθήνα, καθώς σχεδόν όλες οι κεντρικές οδικές αρτηρίες της πόλης παρουσιάζουν από το πρωί προβλήματα στην κίνηση των αυτοκινήτων.

Στο «κόκκινο» βρίσκεται για ακόμη μία μέρα ο Κηφισός τόσο στην άνοδο όσο και στην κάθοδο. Στην άνοδο η κίνηση για τα αυτοκίνητα ξεκινά από το Περιστέρι μέχρι τη Νέα Ιωνία και στην κάθοδο από Μεταμόρφωση μέχρι Περιστέρι.

Στην Εθνική Αθηνών Κορίνθου με δυσκολία γίνεται η κίνηση από το Χαϊδάρι μέχρι του Σκαραμαγκά, καθώς και στο ύψος της παραλίας του Ασπροπύργου.

Αυξημένη είναι η κίνηση στη Λεωφόρο Ποσειδώνος στο ύψος του Αλίμου και στον Πειραιά. Στο Πειραιά η κίνηση συνεχίζεται και στην Μικράς Ασίας.

Με δυσκολία γίνεται η κίνηση των οχημάτων στην Κηφισίας.

kinisi dromoi

Καθυστερήσεις παρατηρούνται στην Αττική Οδό:

Προβλήματα εντοπίζονται επίσης στην Ελ. Βενιζέλου, στην Κατεχάκη, στη Βασιλίσσης Σοφίας και στη Συγγρού. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Απόβαση αγροτών με τρακτέρ στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης – Κρίσιμη η αυριανή σύσκεψη στη Νίκαια
Σήμερα αναμένεται να συνεχιστεί η συνάντηση μεταξύ των αγροτοκτηνοτρόφων της Κρήτης με τον Αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Κώστα Χατζηδάκη και τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Κώστα Τσιάρα
Αγρότες στο μπλόκο των Μαλγάρων
Πώς αποκαλύφθηκε η υπόθεση του Δανού δότη σπέρματος με καρκινικό γονίδιο και γιατί δεν ανιχνεύθηκε
«Το τελευταίο παιδί που γεννήθηκε στην Ελλάδα ήταν το 2017, αλλά ότι μέχρι εκείνη την περίοδο δεν είχε δημιουργηθεί η βάση, με την οποία μπορούσαμε να δούμε από πού προέρχεται το κάθε σπέρμα»
REUTERS
Τα στοιχεία που «πρόδωσαν» ανιψιό και εργοδότη πριν συλληφθούν για την διπλή δολοφονία στη Φοινικούντα
Η άρση του απορρήτου των επικοινωνιών, οι τηλεφωνικές κλήσεις πριν και μετά το έγκλημα από πακιστανικά τηλέφωνα, οι απολογίες των 2 νεαρών, το βιντεοληπτικό υλικό οδήγησαν στα νέα εντάλματα
Ο 33χρονος ανιψιός του ιδιοκτήτη του κάμπινγκ που δολοφονήθηκε στην Φοινικούντα