Κόσμος

Ρούπερτ Μέρντοχ: Γαμπρός στα 93 του και για πέμπτη φορά ο μεγιστάνας των ΜΜΕ  – Ποια είναι η 67χρονη νύφη

Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού, έλεγαν οι αρχαίοι αλλά Ρούπερτ Μέρντοχ δεν το δέχεται μιας και αγαπά τον γάμο ως θεσμό.

Ο 93χρονος Ρούπερτ Μέρντοχ είναι πλέον νιόπαντρος, με νύφη την Έλενα Ζούκοβα, μια 67χρονη μοριακή βιολόγο, συνταξιούχο πλέον, ρωσικής καταγωγής, ο γάμος των οποίων έγινε πρόσφατα.

Ο Αυστραλός δισεκατομμυριούχος, μεγιστάνας των μέσων ενημέρωσης, που έχει πολιτογραφηθεί Αμερικανός, και η Έλενα Ζούκοβα παντρεύτηκαν στην ιδιοκτησία του Μέρντοχ στην Καλιφόρνια.

Η επιστήμονας είναι η μητέρα της Ντάρια Ζούκοβα, φιλανθρώπου και συλλέκτριας έργων τέχνης, πρώην συζύγου του Ρώσου ολιγάρχη Ρομάν Αμπράμοβιτς.

Οι φωτογραφίες της Sun δείχνουν τον Ρούπερτ Μέρντοχ με μαύρο κοστούμι και κίτρινη γραβάτα, χαμογελαστό δίπλα στη σύζυγό του που φοράει λευκό φόρεμα, κρατάει μια ανθοδέσμη με μιγκέ.

Ο Ρούπερτ Μέρντοχ απέκτησε έξι παιδιά. Ο πρώτος του γάμος, με την Πατρίσια Μπούκερ, μια Αυστραλή αεροσυνοδό, διήρκησε από το 1956 έως το 1967. Ο δεύτερος, με τη Βρετανίδα δημοσιογράφο Άννα Τορβ, διήρκησε 30 και πλέον χρόνια.

Στη συνέχεια παντρεύτηκε την Γουέντι Ντενγκ, επιχειρηματία κινεζικής καταγωγής και απόφοιτη του Πανεπιστημίου Γέιλ, μέχρι το διαζύγιό τους το 2013.

Μετά το διαζύγιό του με το μοντέλο Τζέρι Χολ, το 2022, ο δισεκατομμυριούχος αρραβωνιάστηκε για πέμπτη φορά με την Αν Λέσλι Σμιθ την άνοιξη του 2023. Χώρισαν μέσα σε λιγότερο από έναν μήνα.

Τον Νοέμβριο του 2023, ο μεγιστάνας αποσύρεται από την προεδρία της Fox Corporation, μητρικής εταιρίας του αγαπημένου τηλεοπτικού δικτύου των Αμερικανών συντηρητικών Fox News, και από την προεδρία της News Corp, και αποφασίζει να παραδώσει τα ηνία στον γιο του Λάχλαν.αχαιριά στο λαιμό από τον δράστη στο Μάνχαϊμ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Ερντογάν ανακοίνωσε «το δεύτερο μεγαλύτερο πεδίο σπάνιων γαιών στον κόσμο» – Περιλαμβάνει 694 εκατομμύρια τόνους ορυκτών
Εκτεταμένες έρευνες στην επαρχία του Εσκισεχίρ έφεραν στο φως περίπου 12,5 εκατομμύρια τόνους οξειδίων σπάνιων γαιών, καθώς και σημαντικά κοιτάσματα βαρίτη και φθορίτη
Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν
Η Γκρέτα Τούνμπεργκ καταγγέλλει το Ισραήλ: «Μου ποδοπάτησαν το καπέλο βατραχάκι και έγραψαν άσεμνα γκράφιτι στη βαλίτσα μου»
Η Γκρέτα Τούνμπεργκ, ήταν μία από τους 437 ακτιβιστές, βουλευτές και δικηγόρους που ξεκίνησαν από τη Βαρκελώνη για να παραδώσουν βοήθεια στη Γάζα, στην αποστολή του στολίσκου Sumud, η οποία αναχαιτίστηκε
Η Σουηδή ακτιβίστρια για το κλίμα Γκρέτα Τούνμπεργκ (στο κέντρο) φτάνει για να επιβιβαστεί σε πλοίο που συμμετέχει σε μια πολιτειακή νηοπομπή με προορισμό τη Γάζα 11
Η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν καλεί τη Βόρεια Μακεδονία να τροποποιήσει το σύνταγμά της αν θέλει να ενταχθεί στην ΕΕ
Οι «βουλγαρικές απαιτήσεις» προς τη χώρα μας δεν πρόκειται να γίνουν αποδεκτές, έχει ξεκαθαρίσει ο πρωθυπουργός της Βόρειας Μακεδονίας, Χρίστιαν Μίτσκοσκι
Η πρόεδρος της Κομισιόν, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν
Η Χαμάς παραδίδει τις σορούς ακόμη 2 Ισραηλινών ομήρων στον Ερυθρό Σταυρό – «Είναι οι τελευταίες που βρήκαμε» λέει η οργάνωση
Η Χαμάς ισχυρίστηκε ότι έχει εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της και έχει επιστρέψει όλους τους ζωντανούς ομήρους στο Ισραήλ, καθώς και τις σορούς όλων των νεκρών ομήρων «στους οποίους μπόρεσε να φτάσει»
Άνθρωποι μεταφέρουν το φέρετρο με τη σορό του Ισραηλινού στρατιώτη Ντάνιελ Σιμόν Περέζ, ο οποίος σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια της αιματηρής επίθεσης της Χαμάς στις 7 Οκτωβρίου 2023 και η σορός του απήχθη και αργότερα επιστράφηκε στο Ισραήλ στο πλαίσιο συμφωνίας ανταλλαγής κρατουμένων-ομήρων και κατάπαυσης του πυρός μεταξύ του Ισραήλ και της Χαμάς