Κόσμος

Sabah: Συνελήφθη Ελληνίδα για διακίνηση μεταναστών στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης

Συνελήφθη στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης μια Ελληνίδα η οποία κατηγορείται για διακίνηση μεταναστών σύμφωμε το όσα αναφέρει δημοσίευμα της Sabah.

Η γυναίκα όπως γράφει η Sabah πιάστηκε από την αστυνομία της Κωνσταντινούπολης επ’ αυτοφώρω.  Το όνομά της είναι Παρασκευή Γ., και κάνει διακίνηση μεταναστών, αναφέρει χαρακτηριστικά. 

Σύμφωνα με το δημοσίευμα η αστυνομία αναφέρει ότι η Taimaa C., που ήρθε στην Τουρκία από τη Βηρυτό, και η Παρασκευή Γ., που πήγε στην Κωνσταντινούπολη από την Αθήνα, συναντήθηκαν και κάνουν διακίνηση.

Οι δύο γυναίκες φέρεται να πήγαν μαζί στη τουαλέτα όπου και έπεσαν στα χέρια της αστυνομίας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Μπίτα Χεμάτι: Η πρώτη γυναίκα διαδηλώτρια που θα εκτελέσει το Ιράν
Η Μπίτα Χεμάτι, η οποία συμμετείχε στις διαδηλώσεις κατά του καθεστώτος και ο 34χρονος σύζυγός της Μοχάμαντρεζα Ματζίντι-Ασλ καταδικάστηκαν σε θάνατο, μαζί με δύο ακόμα άνδρες - Η ημερομηνία δεν έχει οριστεί
Μπίτα Χεμάτι, η πρώτη γυναίκα διαδηλώτρια που καταδικάζεται σε θάνατο 12