Ελλάδα

Βίντεο ντοκουμέντο από την επίθεση στο σπίτι της Προέδρου του Αρείου Πάγου – Η στιγμή που το περιπολικό τυλίγεται στις φλόγες

Βίντεο ντοκουμέντο με το περιπολικό να τυλίγεται στις φλόγες έξω από το σπίτι της προέδρου του Αρείου Πάγου στην περιοχή του Παπάγου μετά από επίθεση αγνώστων με βόμβες μολότοφ φέρνει στο φως της δημοσιότητας το newsit.gr.

Οι δείκτες του ρολογιού έδειχναν λίγο πριν την μία σήμερα τα ξημερώματα όταν ο αστυνομικός που βρισκόταν στο υπηρεσιακό όχημα της ΕΛ.ΑΣ και νοσηλεύεται με εγκαύματα, σώθηκε από θαύμα.

Όπως θα δείτε και στο οπτικό υλικό διάρκειας 10 δευτερολέπτων που εξασφαλίσαμε οι φλόγες που ξεπηδούν από το όχημα φτάνουν τα τέσσερα με πέντε μέτρα, ενώ ακόμα δεν έχουν φτάσει οι δυνάμεις της πυροσβεστικής για να προχωρήσουν στην κατάσβεση.  

Στη ήρεμη γειτονιά του Παπάγου πολλοί είναι οι κάτοικοι που έχουν βγει στα μπαλκόνια τους, ενώ κάποιοι από αυτούς πήραν τα λάστιχα για να περιορίσουν τη φωτιά προκειμένου να μην επεκταθεί και σε άλλα οχήματα.  

Την υπόθεση όπως ήδη έχει μεταδώσει το newsit.gr έχει αναλάβει η αντιτρομοκρατική ενώ την έχουν καταδικάσει με ανακοινώσεις τους η κυβέρνηση και κόμματα της αντιπολίτευσης. 

Ο τραυματίας είναι ειδικός φρουρός 42 ετών και σύμφωνα με πληροφορίες οι δράστες ξεκίνησαν από ένα πάρκο της περιοχής, ήταν τουλάχιστον τρεις και  δεν επέβαιναν σε ΙΧ αλλά το ακολουθούσαν ως προκάλυψη. Σύμφωνα με εκτιμήσεις των αξιωματικών της ΕΛΑΣ ήθελαν να στείλουν διπλό μήνυμα χτυπώντας και αστυνομικό και δικαστή. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Σε εγρήγορση οι Ένοπλες Δυνάμεις λόγω Πίρι Ρέις – Τεράστια άσκηση σε όλο το Αιγαίο με πάνω από 60 αεροσκάφη και ολόκληρο τον στόλο
«Σκοπός της άσκησης είναι η επαύξηση της επιχειρησιακής ετοιμότητας μέσω της εξέτασης των διαδικασιών εφαρμογής ειδικών σχεδίων, στο πλαίσιο επιχειρησιακού σχεδιασμού του ΓΕΕΘΑ», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση - Συνεδριάζει σήμερα το ΚΥΣΕΑ
Άσκηση του πολεμικού ναυτικού 17
Πρόβλημα η έλλειψη παθολόγων – Παρά τα οικονομικά κίνητρα δεν υπάρχει ανταπόκριση από γιατρούς να ακολουθήσουν την ειδικότητα
Θεσπίστηκε εφάπαξ ποσό 40.000 ευρώ για νέους γιατρούς που θα επιλέξουν ειδικότητα στη Γενική/Οικογενειακή Ιατρική ή στην Εσωτερική Παθολογία, ένα ποσό που καταβάλλεται σε δύο φάσεις
Γιατρός 1