Ελλάδα

Οι αναζητήσεις της Αστυνομίας για τα δύο αυτοκίνητα που χτύπησαν την 17χρονη στη λεωφόρο Αθηνών – Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες

Την ώρα που το 17χρονο κορίτσι δίνει μάχη στο νοσοκομείο μετά το τροχαίο, η Αστυνομία αναζητά τους δύο -όπως προέκυψε- οδηγούς, που χτύπησαν την ανήλικη και την εγκατέλειψαν στη μέση της λεωφόρου Αθηνών, αβοήθητη.

Οι δύο οδηγοί παρέσυραν διαδοχικά την άτυχη 17χρονη, στη λεωφόρο Αθηνών αλλά κανείς από τους δύο δε σταμάτησε! Μάλιστα, οι εικόνες από το τροχαίο έδειξαν ότι για αρκετά λεπτά δεν σταμάτησε κανείς! Ούτε οι οδηγοί που ακολούθησαν αλλά ούτε κάποιος από τους πεζούς που αντιλήφθηκαν την παράσυρση.

Το τροχαίο έγινε τα ξημερώματα της Τετάρτης (26/6/24) στη λεωφόρο Αθηνών και η Αστυνομία έχει ήδη κάποια στοιχεία στη διάθεσή της για τα δύο οχήματα, με τις έρευνες να είναι σε πλήρη εξέλιξη.

Μάλιστα, η Αστυνομία, δημοσιοποίησε κάποια από τα στοιχεία, ζητώντας τη βοήθεια και των πολιτών για να διαλευκάνει το τροχαίο.

Τα χαρακτηριστικά των αυτοκινήτων που παρέσυραν το κορίτσιθ

Σύμφωνα με την Αστυνομία, τα δύο αυτοκίνητα κινούνταν επί της Λεωφόρου Αθηνών με κατεύθυνση από Αθήνα προς Κόρινθο και παρέσυραν το κορίτσι με φορά από τα αριστερά προς τα δεξιά, σε σχέση με την πορεία των οχημάτων.

Το πρώτο ΙΧ ήταν χρώματος ασημί και διέθετε σχάρα οροφής. Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα στο όχημα επέβαιναν 4 άτομα και μετά την παράσυρση προκλήθηκαν εκτεταμένες φθορές στην μπροστινή επιφάνεια του οχήματος (καπό, ανεμοθώρακας, αριστερός καθρέπτης).

Το δεύτερο Ι.Χ. που παρέσυρε την πεζή ενώ βρισκόταν τραυματισμένη στο δρόμο, ήταν χρώματος μαύρου.

Στο πλαίσιο προανάκρισης για το τροχαίο ατύχημα η Αστυνομία παρακαλεί όποιον γνωρίζει οτιδήποτε για την ταυτότητα των εμπλεκόμενων οχημάτων και οδηγών, όπως επίσης τυχόν επιπλέον αυτόπτες μάρτυρες να επικοινωνήσουν με το Α΄ Τμήμα Τροχαίας Δυτικής Αττικής στα τηλέφωνα: 2105788619-622.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση του FBI στην Κρήτη για τον ΟΠΕΚΕΠΕ - 14 προσαγωγές για παράνομες επιδοτήσεις
Στόχος της αστυνομίας είναι να εξαρθρωθεί η εγκληματική οργάνωση που έκανε απάτες παίρνοντας παράνομα τις ενισχύσεις από τον ΟΠΕΚΕΠΕ, μέσω ψεύτικων δηλώσεων
Αστυνομικός
Ανανεώθηκε πριν 7 λεπτά
Απόβαση αγροτών με τρακτέρ στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης – Κρίσιμη η αυριανή σύσκεψη στη Νίκαια
Σήμερα αναμένεται να συνεχιστεί η συνάντηση μεταξύ των αγροτοκτηνοτρόφων της Κρήτης με τον Αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Κώστα Χατζηδάκη και τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Κώστα Τσιάρα
Αγρότες στο μπλόκο των Μαλγάρων
Πώς αποκαλύφθηκε η υπόθεση του Δανού δότη σπέρματος με καρκινικό γονίδιο και γιατί δεν ανιχνεύθηκε
«Το τελευταίο παιδί που γεννήθηκε στην Ελλάδα ήταν το 2017, αλλά ότι μέχρι εκείνη την περίοδο δεν είχε δημιουργηθεί η βάση, με την οποία μπορούσαμε να δούμε από πού προέρχεται το κάθε σπέρμα»
REUTERS
Τα στοιχεία που «πρόδωσαν» ανιψιό και εργοδότη πριν συλληφθούν για την διπλή δολοφονία στη Φοινικούντα
Η άρση του απορρήτου των επικοινωνιών, οι τηλεφωνικές κλήσεις πριν και μετά το έγκλημα από πακιστανικά τηλέφωνα, οι απολογίες των 2 νεαρών, το βιντεοληπτικό υλικό οδήγησαν στα νέα εντάλματα
Ο 33χρονος ανιψιός του ιδιοκτήτη του κάμπινγκ που δολοφονήθηκε στην Φοινικούντα