Lifestyle

Κώστας Μπίγαλης: Τα τραγούδια και η μουσική που κάνω τώρα, έχουν τελείως άλλο ύφος από αυτό που θέλει η Eurovision

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

«Δεν πρόκειται να ξανασχοληθώ με τη Eurovision», λέει ο Κώστας Μπίγαλης.

Για το κεφάλαιο Eurovision, με το οποίο δεν πρόκειται να ασχοληθεί ξανά, απάντησε ο Κώστας Μπίγαλης, σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό «Λοιπόν» και τον Ανδρέα Θεοδώρου.

Η γενιά η μικρότερη σας μιλάει στον δρόμο, σας προσεγγίζει;

Εντάξει κυρίως στους χώρους που εμφανιζόμαστε, έρχονται να μου μιλήσουν. Κάποια παιδιά στον δρόμο δεν ξέρουν καν ποιοι είμαστε, αλλά στους χώρους που εμφανιζόμαστε, έρχονται παιδιά μικρότερης ηλικίας και από περιέργεια τους ρωτάω πώς με έμαθαν. Μου απαντούν από τον μπαμπά, ή τον μεγάλο αδερφό κλπ.

Άκουσαν ένα δυο κομμάτια και από εκεί και πέρα ξεκίνησε η δική τους δυνατότητα επιλογής. Ο καθένας πρέπει να έχει ένα ερέθισμα. Αν δεν έχει ακούσει κάτι, μπορεί να νομίζει πως η μουσική είναι μόνο ό,τι υπάρχει σήμερα. Δεν υπάρχει πλέον εποχή, αλλά το τι γουστάρω να ακούσω και με φτιάχνει.

Αν σας γινόταν πρόταση από την ΕΡΤ, θα πηγαίνατε ξανά στη Eurovision;

Όχι, δεν πρόκειται να ξανασχοληθώ με τη Eurovision. Είχα πάει δύο φορές, το 1994 και το 1996. Τώρα τα τραγούδια και η μουσική που κάνω, έχουν τελείως άλλο ύφος από αυτό που θέλει η Eurovision.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Στην Αθήνα ο Γουίλεμ Νταφόε για την πρεμιέρα της ταινίας «The Birthday Party» – Στιγμιότυπα από την άφιξή του στο αεροδρόμιο
Τα γυρίσματα της ταινίας πραγματοποιήθηκαν σε επιλεγμένες τοποθεσίες της Κέρκυρας και της Αττικής το καλοκαίρι του 2024, ενώ η παγκόσμια πρεμιέρα έγινε στην Piazza Grande του Φεστιβάλ του Λοκάρνo
Γουιλεμ Νταφοε
Η Μπάρμπρα Στρέιζαντ δεν θα πάει στις Κάννες για να παραλάβει τον τιμητικό Χρυσό Φοίνικα λόγω τραυματισμού στο γόνατο
Το «Αστείο Κορίτσι» με την υπέροχη φωνή εξήγησε ότι ακολουθεί τις οδηγίες των γιατρών της όσο συνεχίζεται η αποκατάστασή της, εκφράζοντας παράλληλα τη λύπη της που δεν θα μπορέσει να βρεθεί στις Κάννες
Η Μπάρμπρα Στρέιζαντ