Χρηστικά

Πρόστιμο από τη ΔΙΜΕΑ για 16.693 μαϊμού προϊόντα – Εντοπίστηκαν στο κέντρο της Αθήνας και καταστράφηκαν

Η Διυπηρεασιακή Μονάδα Ελέγχου της Αγοράς (ΔΙΜΕΑ) χθες (11.7.2024) αλλά και σήμερα (12.7.2024) μετά από ελέγχους που έκανε εντόπισε 16.693 τεμάχια μαϊμού προϊόντων σε ακίνητο στο κέντρο της Αθήνας.

Συγκεκριμένα, εντοπίστηκαν, κατασχέθηκαν και έπειτα καταστράφηκαν όλα τα μαϊμού προϊόντα, μετά τους ελέγχους και επιβλήθηκε πρόστιμο συνολικού ύψους 136.000 ευρώ, από τη ΔΙΜΕΑ.

Συγκεκριμένα, τα στελέχη της ΔΙΜΕΑ, διενήργησαν ελέγχους στην περιοχή του κέντρου της Αθήνας, σε συνέχεια των ελέγχων που πραγματοποίησε η υπηρεσία το προηγούμενο διάστημα, αξιοποιώντας σχετικές πληροφορίες που είχαν περιέλθει σε αυτήν.

Η ΔΙΜΕΑ υπενθυμίζει ότι οι έλεγχοι συνεχίζονται σε όλη την επικράτεια.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Χρηστικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Χρηστικά: Περισσότερα άρθρα
ΑΑΔΕ: Μηνιαίες οι δηλώσεις ΦΠΑ για επιχειρήσεις με απλογραφικό σύστημα
Με απόφαση του διοικητή της ΑΑΔΕ, Γιώργου Πιτσιλή, 92.590 επιχειρήσεις, που ξεκίνησαν τη λειτουργία τους από 1/1/2024 έως 31/3/2025 και τηρούν απλογραφικό λογιστικό σύστημα, υποβάλλουν πλέον τις δηλώσεις ΦΠΑ (περιόδου Ιουλίου και εφεξής) σε μηνιαία βάση.
Senior businessman typing on a laptop in a coworking space
ΔΥΠΑ: 36.778 άνεργοι βρήκαν δουλειά μέσω των προγραμμάτων απασχόλησης το α΄ εξάμηνο του 2025
Τα προγράμματα απασχόλησης της ΔΥΠΑ παρέχουν νέες θέσεις εργασίας, απόκτηση επαγγελματικής εμπειρίας, καθώς και ειδικά προγράμματα, ενώ περιλαμβάνουν πολλές δράσεις του Ταμείου Ανάκαμψης και του ΕΣΠΑ
Large group of business people waiting for a job interview. 1