Ελλάδα

Χαμόγελο Του Παιδιού: Εξαφανίστηκε η 14χρονη Αθανασία Σουλτάνα από τη Θεσπρωτία

Συναγερμός σήμανε για την εξαφάνιση της 14χρονης Αθανασίας Σουλτάνας Κ. από το σπίτι της στον Αργυρότοπο Θεσπρωτίας, σύμφωνα με ανακοίνωση από το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Στις 18/07/2024, πρωινές ώρες, εξαφανίστηκε από το σπίτι της, η Αθανασία Σουλτάνα Κ., 14 ετών. «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε σήμερα Πέμπτη για την εξαφάνιση και προχώρησε άμεσα στην ενεργοποίηση του Missing Kid Alert, κατόπιν αιτήματος της οικογένειάς της, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι που να θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.

Η Αθανασία Σουλτάνα Κ. έχει ύψος 1.55 μ., ζυγίζει 50 κιλά, έχει μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε μαύρη κοντομάνικη μπλούζα, μαύρη φόρμα με άσπρες ρίγες στο πλάι και μαύρα αθλητικά παπούτσια.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
48 Έλληνες εγκλωβισμένοι στη Βηθλεέμ – Ανάμεσά τους μία έγκυος
Μέσα σε αγωνία και φόβο ζουν τα τελευταία εικοσιτετράωρα - «Το Σάββατο, μας είπε ο ξεναγός ότι δεν μπορούμε να βγούμε έξω λόγω της εμπόλεμης ζώνης. Ήμασταν λίγο αγχωμένοι αλλά δεν είχαμε καταλάβει την σοβαρότητα της κατάστασης»
A view of the Al-Aqsa compound, also known to Jews as the Temple Mount, after missiles were launched from Iran towards Israel, following Israel and U.S. strikes on Iran, in Jerusalem, February 28, 2026. REUTERS/Ammar Awad
Πόλεμος στη Μέση Ανατολή: Ορατός ο κίνδυνος τρομοκρατικού χτυπήματος και στην Ελλάδα – Το σχέδιο της ΕΛΑΣ
Όπως χαρακτηριστικά λένε στο newsit.gr αξιωματικοί που έχουν γνώση του επιχειρησιακού σχεδιασμού, να προσεγγίσει κάποιος τις πρεσβείες, των οποίων τα μέτρα έχουν αυξηθεί κατακόρυφα, είναι αδύνατον
Πρεσβεία των ΗΠΑ στην Αθήνα 11