Κόσμος

Τζο Μπάιντεν: Όταν πριν 50 χρόνια στρίμωχνε μάρτυρα στη γερουσία με την οξύτητα και την ευφράδειά του

Σε ηλικία 81 ετών και με πολλά – αλλά ανεπιβεβαίωτα – προβλήματα υγείας ο Τζο Μπάιντεν φαίνεται να επανεξετάζει την υποψηφιότητά του για την προεδρία των ΗΠΑ, απέναντι στον Ντόναλντ Τραμπ.

Ο, κατά τρία χρόνια νεότερος του, ο Ντόναλντ Τραμπ συχνά τον ψέγει για την ηλικία του. Η αλήθεια πως ο Τζο Μπάιντεν εμφανίζεται ιδιαίτερα καταπονημένος τον τελευταίο καιρό με αποκορύφωμα την απογοητευτική εμφάνισή του στον ντιμπέιτ με τον Ντόναλντ Τραμπ. 

Ένα βίντεο από τον 30άρη Μπάιντεν, που μόλις είχε ξεκινήσει την πολιτική καριέρα του, κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου με τους χρήστες να επισημαίνουν τη μεγάλη διαφορά στις αντιδράσεις του.

Ο Τζο Μπάιντεν, που ορκίστηκε για πρώτη φορά γερουσιαστής το 1973, εμφανίζεται στο βίντεο να στριμώχνει έναν μάρτυρα σε κάποια επιτροπή της Γερουσίας τη δεκαετία του ’70. 

Ο Μπάιντεν μιλά γρήγορα με έντονο ύφος και με εύστοχες ερωτήσεις.

«Θυμίζει τον Σολ Γκούντμαν», τον δικηγόρο των τηλεοπτικών σειρών Breaking Bad και Saul Goodman σχολίασε κάποιος στο Twitter.

Ένας άλλος έγραψε: «1970: δεν είχε ιδέα ότι θα γίνει πρόεδρος – 2024: δεν έχει ιδέα ότι είναι πρόεδρος». 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Όλο και πιο κοντά η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ - Στη Γερουσία την ερχόμενη εβδομάδα η διαδικασία επικύρωσης για τη θέση της πρέσβειρας των ΗΠΑ στην Ελλάδα
Οι Ρεπουμπλικανοί σχεδιάζουν να ενεργοποιήσουν τη λεγόμενη «πυρηνική επιλογή», για να ξεμπλοκάρουν τις καθυστερήσεις των Δημοκρατικών
Η Kimberly Guilfoyle, υποψήφια του Προέδρου Τραμπ για τη θέση της πρέσβειρας των ΗΠΑ στην Ελλάδα 1