Ελλάδα

Copper Beach Bar: Ένας «παράδεισος» στην παραλία Χαλκολιμνιώνα Άνδρου – Μαγικές εικόνες στην αγκαλιά των καταγάλανων νερών

Στο Copper Beach Bar γίνεται κάτι το φανταστικό και μοναδικό. Ο χρόνος παύει να τρέχει, τα προβλήματα εξαφανίζονται, και η γαλήνη με την ευτυχία τρυπώνουν στην καρδιά. Βρίσκεται στην παραλία Χαλκολιμνιώνα της Άνδρου, με τα καταγάλανα νερά που σε αγκαλιάζουν και σε δροσίζουν.

Η παραλία στο Copper Beach Bar στον Χαλκολιμνιώνα Άνδρου είναι απάνεμη, προστατευμένη από τους ανέμους των Κυκλάδων, κάνοντάς την ιδανική για χαλάρωση.

Σε αυτή την γωνιά του παραδείσου, βλέπεις τα παιδιά να παίζουν, να τρέχουν και να γελάνε, θυμίζοντάς μας την ομορφιά και την αγνότητα γύρω μας.

CopperBeachBar

Όλοι απολαμβάνουν στιγμές ηρεμίας, διαβάζοντας τα βιβλία τους ή χαλαρώνοντας στις ξαπλώστρες κάτω από την σκιά των ομπρελών.

Το Copper Beach Bar προσφέρει δροσιστικά αναψυκτικά, κοκτέιλ και νόστιμα σνακς και σαλάτες στο εστιατόριό του, κάνοντας την εμπειρία ακόμα πιο απολαυστική.

CopperBeachBar

Η ποιότητα των υλικών και η προσεγμένη εξυπηρέτηση δημιουργούν μια αίσθηση φιλοξενίας.

CopperBeachBar

Όλες αυτές οι εικόνες, μαζί με τον ήχο του κύματος, μας θυμίζουν πόσο όμορφος είναι ο κόσμος και πόσο πολύτιμο δώρο είναι η ζωή.

CopperBeachBar

Στην Άνδρο, υπάρχει ένα μοναδικό μέρος, που μπορεί να χαρίσει υπέροχες στιγμές σε όλους.

CopperBeachBar

Το Copper Beach Bar – στην παραλία Χαλκολιμνιώνα – είναι μια γεύση παραδείσου, πολύ κοντά στην Αθήνα, προσφέροντας μια εύκολη απόδραση από την καθημερινότητα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Συγκλονίζει η Μάγδα Φύσσα: «Παύλο νικήσαμε» - Τα δάκρυα χαράς μετά την οριστική καταδίκη των μελών της Χρυσής Αυγής
Στα χέρια της, η Μάγδα Φύσσα κρατούσε ένα χαρτί που έγραφε: «Παύλο τα καταφέραμε! Τελεσίδικα ναζιστική εγκληματική οργάνωση η Χρυσή Αυγή! Τους ξεφτίλισες»
Μάγδα Φύσσα
7
Άγνωστοι πέταξαν πέτρα σε συρμό του ΗΣΑΠ: Ένας τραυματίας – Η ανακοίνωση της ΣΤΑΣΥ
Ο συρμός ακινητοποιήθηκε στον σταθμό «Περισσός», όπου και παρασχέθηκαν στον επιβάτη οι πρώτες βοήθειες από το προσωπικό λειτουργίας της ΣΤΑ.ΣΥ, ενώ κλήθηκαν στο σημείο το ΕΚΑΒ και η ΕΛ.ΑΣ
Σταθμός ΗΣΑΠ