Ελλάδα

Απόστολος Λύτρας: Κίνηση από Πολυζωγοπούλου να δει την κόρη τους

Η πρώτη κίνηση από την πλευρά της κυρίας Σοφίας Πολυζωγόπουλου, προκειμένου ο Απόστολος Λύτρας να έρθει σε επαφή με την εννιάχρονη κόρη του έγινε σήμερα (20/09/2024).

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του newsit.gr, η κυρία Πολυζωγοπούλου μέσω του δικηγόρου της, κ. Θέμη Σοφου, απέστειλε μήνυμα στους δικηγόρους του Αποστόλη Λύτρα, προκειμένου ο ποινικολόγος να μεταβεί στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής όπου διαμένει η πρώην σύζυγός του και να πάρει το παιδί.

Μάλιστα, αυτό που διεμήνυσε είναι ότι θα το παραλάβει για τρεις ώρες δηλαδή από τις 14:30 έως τις 17:30, έτσι ώστε το παιδί να δει τον πατέρα του.

Την ίδια ώρα την εκπροσώπηση του Απόστολου Λύτρα στο αστικό σκέλος της υπόθεσης ανέλαβε μια συνάδελφος του δικηγόρου που εργάζεται στο γραφείο του.

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Η σπαρακτική ανάρτηση της δασκάλας πιάνου του 34χρονου δύτη που πνίγηκε στη Βουλιαγμένη - «Το "σε λίγο" δεν ήρθε ποτέ, καλό ταξίδι Πλάτωνα»
Η Αννίτα Τίκη ήταν δασκάλα πιάνου του 34χρονου, ενός «υπέροχου ανθρώπου, με σπάνιο ήθος, ευγένεια, ευαισθησία και ένα ζεστό χαμόγελο που δεν θα ξεχάσω ποτέ»
Επιχείρηση απεγκλωβισμού δύτη στη θαλάσσια περιοχή στα Λιμανάκια Βουλιαγμένης, Κυριακή 22 Μαρτίου 2026. Στο σημείο βρίσκονται ένα πλοίο του λιμενικού, κλιμάκιο της μονάδας υποβρύχιων αποστολών και ένα ιδιωτικό καταδυτικό συνεργείο
Ακρίβεια και καθημερινότητα: Τα μικρά έξοδα που «τρώνε» τον μισθό χωρίς να το καταλαβαίνεις
Από τον καθημερινό καφέ μέχρι τις ξεχασμένες συνδρομές - Πώς οι μικρές, επαναλαμβανόμενες δαπάνες εξαφανίζουν τον μισθό και απλά βήματα για να ανασάνει ο προϋπολογισμός σου
Πηγή φωτό: iStock
Σεισμός 4,3 Ρίχτερ στην Κεφαλονιά
Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο, ο σεισμός είχε επίκεντρο ένα χιλιόμετρο βορειοανατολικά της Σκάλας στην Κεφαλονιά και εστιακό βάθος 16,7 χιλιόμετρα
Σεισμός στην Κεφαλονιά
Πώς έγινε το διπλό τροχαίο στην Εγνατία που κόστισε τη ζωή σε δύο ανθρώπους – Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για την τραγωδία
Θρήνος για τον 54χρονο υπάλληλο και την 73χρονη συνοδηγό που σκοτώθηκαν στο διπλό τροχαίο - Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στο νοσοκομείο Ιωαννίνων όπου μεταφέρθηκαν οι σοροί
Εγνατία Οδός: Πώς έγινε το διπλό τροχαίο που κόστισε τη ζωή σε δύο ανθρώπους – Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ
10