Ελλάδα

Καιρός: «Έρχεται ισχυρός εμποδιστής αντικυκλώνας στις αρχές Οκτωβρίου και θα μπλοκάρει τις βροχές» προβλέπει ο Κολυδάς

Βροχές τέλος από στις αρχές Οκτωβρίου, καθώς ο καιρός θα καλυτερεύσει σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Θοδωρή Κολυδά.

Ένας «ισχυρός εμποδιστής αντικυκλώνας» θα επηρεάσει την Ελλάδα τις επόμενες ημέρες και όπως αναφέρει ο Θοδωρής Κολυδάς αυτό θα έχει ως συνέπεια να μην βρέξει στη χώρα μας στις αρχές Οκτωβρίου.

Παράλληλα θα υπάρξει και άνοδος της θερμοκρασίας με τον καιρό να καλυτερεύει.

Ο εμποδιστής αντικυκλώνας θα μπλοκάρει και θα αποτρέψει τα συστήματα της κεντρικής Ευρώπης να κινηθούν προς την περιοχή μας και αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα την απουσία βροχών.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Θοδωρή Κολυδά

«Η προοπτική του καιρού έως και την πρώτη εβδομάδα του Οκτωβρίου

Η άνοδος της θερμοκρασίας από τις αρχές της ερχόμενης εβδομάδος θα είναι το κυριο χαρακτηριστικό του καιρού. Από τις αρχές Οκτωβρίου ξαναγυρίζουμε σε κανονικά επίπεδα θερμοκρασιών.

Από πλευράς βροχοπτώσεων δεν διακρίνεται κάτι ενθαρρυντικό. Μοναδική εξαίρεση κάποια φαινόμενα στο τέλος του μήνα. Από τις αρχές του Οκτωβρίου αναπτύσσεται ισχυρός εμποδιστής αντικυκλώνας. Αυτός ο ισχυρός αντικυκλώνας θα μπλοκάρει και θα αποτρέψει τα συστήματα της κεντρικής Ευρώπης να κινηθούν προς την περιοχή μας και αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα την απουσία βροχών».

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών καταδικάζει «απερίφραστα» το περιστατικό βίας στη Νομική Σχολή με την εισβολή κουκουλοφόρων
«Φαινόμενα βίας είναι απολύτως καταδικαστέα, τόσο από το δικηγορικό σώμα, όσο και από κάθε πολίτη στο πλαίσιο μίας ευνομούμενης δημοκρατικής πολιτείας»
Ο φοιτητής που τραυματίστηκε στην επίθεση κουκουλοφόρων στη Νομική
Νέα δεδομένα για τον θάνατο του Βασίλη Καλογήρου - Ισχαιμικό επεισόδιο «δείχνουν» οι ιστολογικές εξετάσεις του 39χρονου
Οι ιστολογικές εξετάσεις εστιάζονται στο συμπέρασμα ισχαιμικού επεισοδίου, δηλαδή να πέθανε ο 39χρονος από κάποιο πρόβλημα στην καρδιά, λόγω εξάντλησης και υποθερμίας
Ο Βασίλης Καλογήρου και το σημείο όπου βρέθηκε η σορός του 1
Η Ειρήνη Μουρτζούκου ξανά μαζί με τη μητέρα του μικρού Παναγιωτάκη – Που εστιάζονται οι έρευνες για τον θάνατο του Παναγιωτάκη
Η Ειρήνη Μουρτζούκου είναι ξανά μαζί με την μητέρα του μικρού Παναγιωτάκη, παρά το γεγονός πως μέχρι και πριν λίγο καιρό την κατηγορούσε...
Ειρήνη Μουρτζούκου