Ελλάδα

Γλυφάδα: Οικιακή βοηθός έκλεψε 24.000 ευρώ από το σπίτι που εργαζόταν

Μια 56χρονη οικιακή βοηθός από τη Γεωργία συνελήφθη το απόγευμα της Δευτέρας (01/10/2024) γιατί έκλεψε 24.000 ευρώ από το σπίτι στο οποίο εργαζόταν στη Γλυφάδα.

Η κλοπή των χρημάτων διαπιστώθηκε από τους ιδιοκτήτες του σπιτιού στη Γλυφάδα, οι οποίοι αμέσως ενημέρωσαν την Αστυνομία και οι έρευνες επικεντρώθηκαν στην οικιακή βοηθό που είχε πρόσβαση στον χώρο.

Η 56χρονη εντοπίστηκε και μεταφέρθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας στην Γλυφάδα και αποδείχθηκε πως εκείνη είχε κλέψει τα χρήματα.

Μάλιστα είχε προλάβει να στείλει στην Γεωργία 20.000 ευρώ και σε ντουλάπα της βρέθηκαν περίπου 4.000 που είχε κρατήσει, τα οποία επιστράφηκαν στην ιδιοκτήτρια του σπιτιού, ενώ διαπιστώθηκε ότι στερείται εγγράφων για τη νόμιμη παραμονή της στη χώρα.

Η συλληφθείσα, με τη σε βάρος της δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Γλυφάδας, οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Ο φίλος με εξαπάτησε και μου είπε "δεν είναι τίποτα"» αναφέρει το απολογητικό του υπόμνημα του Άρη Μουγκοπέτρου
Ο παιδικός φίλος του 32χρονου καλλιτέχνη στην κατάθεση του τις προηγούμενες ημέρες αρνήθηκε πως ήταν δική του η κροτίδα, ισχυριζόμενος πως την βρήκε στο κέντρο διασκέδασης
Ο Άρης Μουγκοπέτρος μαζί με τον 32χρονο φίλο του που του έδωσε την κροτίδα 2
Κατέρρευσε τμήμα οροφής σε τάξη δημοτικού σχολείου στα Φιλιατρά Μεσσηνίας – Είχαν γίνει εργασίες συντήρησης μέσα στο Πάσχα
Από θαύμα δεν τραυματίστηκε κάποιος μαθητής - Οι δάσκαλοι αναφέρουν πως στο συγκεκριμένο κτίριο αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα με την υγρασία
Κατάρρευση οροφής σε σχολείο στα Φιλιατρά 3