Κόσμος

Turkish Airlines: Πιλότος πέθανε από έμφραγμα εν ώρα πτήσης – Επείγουσα προσγείωση πραγματοίησε το αεροπλάνο

Μέσα στο πιλοτήριο άφησε την τελευταία του πνοή πιλότος αεροσκάφους Α350 της Turkish Airlines που είχε απογειωθεί από το Σιάτλ των ΗΠΑ με προορισμό την Κωνσταντινούπολη, σήμερα Τρίτη (9.10.24).

Το αεροσκάφος τύπου A350 της Turkish Airlines πραγματοποίησε επείγουσα προσγείωση όταν ο κυβερνήτης του Ιλτσεχίν Πεχλιβάν ένιωσε ξαφνική αδιαθεσία και τελικά έχασε τη ζωή του.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της εταιρείας, ο Γιαχία Ουστούν, ανακοίνωσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι «μετά τις πρώτες ιατρικές βοήθειες που παρασχέθηκαν στον πιλότο, οι οποίες ωστόσο δεν απέδωσαν, το πλήρωμα στο κόκπιτ, το οποίο αποτελείτο από έναν κυβερνήτη και έναν συγκυβερνήτη, αποφάσισε να πραγματοποιήσει επείγουσα προσγείωση. Δυστυχώς, ο κυβερνήτης μας πέθανε πριν από την προσγείωση».

Ο Πεχλιβάν εργαζόταν στην Turkish Airlines από το 2007 και ήταν 59 ετών.

Στις 8 Μαρτίου του 2024 είχε υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις ρουτίνας σε Ιατρικό Κέντρο της Αεροπορίας , οι οποίες δεν έδειξαν κάποιο υποκείμενο πρόβλημα υγείας που θα του απαγόρευε να εκτελεί τα καθήκοντά του.

Η πτήση εξετράπη για τη Νέα Υόρκη και έγιναν οι απαραίτητες διαδικασίες ώστε οι επιβάτες να επιστρέψουν από εκεί στην Τουρκία.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Το Σεντ Τροπέ αποχαιρετά τη Μπριζίτ Μπαρντό: Βοήθησε να λάμψει η πόλη μας
Το 1956, η μυρωδιά του σκανδάλου γύρω από την ταινία «Και ο Θεός Έπλασε τη Γυναίκα» του Ροζέ Βαντίμ, τότε συζύγου της Μπριζίτ Μπαρντό, τοποθέτησε την ηθοποιό και το ψαροχώρι στις πρώτες σελίδες των εφημερίδων
Το σπίτι της στο Σέντ Τροπέ
Εμάνουελ Μακρόν για Μπριζίτ Μπαρντό: «Το σύμβολο της Γαλλίας που ενσάρκωσε μια ζωή ελευθερίας»
«Ήταν ένα απόλυτο αστέρι του γαλλικού και διεθνούς κινηματογράφου, μια μορφή γυναικείας φύσης στη φαντασία του έθνους, μια ελεύθερη και αφοσιωμένη φωνή», έγραψε επίσης ο Γάλλος πρόεδρος
Ο Εμάνουελ Μακρόν
Μπριζίτ Μπαρντό: Ο Θεός έπλασε τη γυναίκα και έσπασε το καλούπι – Έφυγε από τη ζωή η πιο όμορφη του κόσμου
Ηθοποιός και τραγουδίστρια, παγκόσμια σούπερ σταρ, κοινωνικό φαινόμενο και ακτιβίστρια για τα δικαιώματα των ζώων, η Μπριζίτ Μπαρντό, άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 91 ετών στο σπίτι της στο Σεν Τροπέ
Μπριζίτ Μπαρντό