Ελλάδα

Καίτη Γκρέυ: «Δεν έχει επαφή και οι γιατροί δεν είναι αρκετά αισιόδοξοι» λέει ο εγγονός της, Κώστας Ηλιάδης

Σε πολύ κρίσιμη κατάσταση εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο η λαϊκή τραγουδίστρια Καίτη Γκρέυ έπειτα από εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη.

Εξαιρετικά κρίσιμα είναι τα επόμενα 24ωρα για την αγαπημένη τραγουδίστρια, Καίτη Γκρέυ, η οποία έχει μεταφερθεί σε ιδιωτική κλινική από το βράδυ της Τρίτης (08-10-2024), καθώς υπέστη βαρύ εγκεφαλικό επεισόδιο. Ο εγγονός της, περιγράφει τη μεγάλη μάχη της γιαγιάς του. Βρίσκεται διαρκώς σε επικοινωνία με τους θεράποντες γιατρούς και περιμένει να ακούσει ευχάριστα.

Η τραγουδίστρια, η οποία έκλεισε τα 100 χρόνια ζωής, τα τελευταία χρόνια αντιμετωπίζει διάφορα προβλήματα υγείας. «Είναι κρίσιμη η κατάσταση, δεν έχει επαφή με το περιβάλλον. Κάποια στιγμή μίλησε, είπε ένα “γεια”.

Οι γιατροί λένε ότι είναι κρίσιμα τα δύο πρώτα 24ωρα και επειδή είναι εγκεφαλικό πρέπει να περιμένουμε να δούμε πώς θα εξελιχθεί και αν θα επιστρέψουν κάποιες τιμές και όλα αυτά τα ιατρικά», λέει στο Mega ο εγγονός της, Κώστας Ηλιάδης.

«Δε θα το έλεγα ότι είναι αρκετά αισιόδοξοι. Από την πρώτη ημέρα που μιλήσαμε, τώρα, σήμερα έχει κάποια βελτίωση.

«Είναι κρίσιμη η κατάσταση, είναι και άλλα πραγματάκια υγείας που υπάρχουν, τα οποία υπήρχαν και πριν».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Μεγάλη αναζωπύρωση στην Ιεράπετρα στα Φέρμα - 9 μποφόρ οι ριπές των ανέμων, απομακρύνθηκαν 5.000 τουρίστες
Δύσκολες οι πυρομετεωρολογικές συνθήκες στην περιοχή μέχρι το πρωί της Παρασκευής - Μεγάλες ζημιές σε σπίτια και επιχειρήσεις - Τεράστιες δυνάμεις της πυροσβεστικής στην Ιεράπετρα
Μεγάλη φωτιά στην Ιεράπετρα
Ανανεώθηκε πριν 27 λεπτά
1
Θερμικός θόλος φέρνει καύσωνα διαρκείας στην Ελλάδα με θερμοκρασίες έως 43°C - Ακραίος κίνδυνος πυρκαγιάς
Ο Κλέαρχος Μαρουσάκης έκανε μια ανάρτηση αναφέροντας πως: «Από το Σαββατοκύριακοο θερμικός θόλος θα στραφεί και προς τη χώρα μας με αποτέλεσμα τη μεταφορά των πολύ θερμών αερίων μαζών»
Φωτογραφία αρχείου 13
Τραγελαφικές ιστορίες στο σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ: Πτέρυγα μάχης έγινε ελαιώνας, η λίμνη Κάρλα χωράφι και περιοχές Natura βοσκοτόπια
Οι καταγγελίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας τα τελευταία 24ωρα σε σχέση το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ ξεπερνούν κάθε φαντασία, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Τα Νέα»
Βοσκοτόπια 27