Ελλάδα

Η Μαρινέλλα βγήκε από τη ΜΕΘ

Βγήκε από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ), όπου νοσηλευόταν από τις 25.9.24 μετά το βαρύ εγκεφαλικό που υπέστη η Μαρινέλλα, σύμφωνα με ανακοίνωση του νοσοκομείου «Υγεία» το πρωί της Τετάρτης (16.10.24).

Πλέον, η Μαρινέλλα μεταφέρεται από τη ΜΕΘ σε δωμάτιο νοσηλείας, καθώς η κατάσταση της υγείας της μετά το εγκεφαλικό βελτιώνεται μέρα με τη μέρα.

«Η κα. Παπαδοπούλου Κυριακή (Μαρινέλλα) μετά από 21 ημέρες νοσηλείας στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου ΥΓΕΙΑ λόγω σοβαρού αγγειακού επεισοδίου, μεταφέρεται σε δωμάτιο νοσηλείας για περαιτέρω νοσηλεία», αναφέρεται στο ιατρικό ανακοινωθέν που υπογράφουν οι θεράποντες ιατροί Ηλίας Κ. Πολιτάκης, Ηλίας Ανδριανάκης, Κωνσταντίνος Σπέγγος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το αιμάτωμα φαίνεται να έχει απορροφηθεί σε μεγάλο βαθμό και η βαριά αγωγή που λάμβανε δείχνει ότι αποδίδει καρπούς.

Σημειώνεται πως η αγαπημένη τραγουδίστρια μπορούσε από την πρώτη στιγμή να μιλήσει, γεγονός που γέμιζε αισιοδοξία τόσο τους γιατρούς που την παρακολουθούσαν και τα αγαπημένα της πρόσωπα, όσο και όσους αγωνιούσαν για την τύχη της.

Στο πλευρό της από την πρώτη στιγμή βρίσκεται η κόρη της Τζωρτίνα, η εγγονή της, καθώς και ο εγγονός της, που ήρθε από το εκτάκτως από το εξωτερικό.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Συνελήφθη ο φοιτητής που χαστούκισε την ιδιοκτήτρια κυλικείου στην Πολυτεχνειούπολη
Πρόκειται για έναν 34χρονο φοιτητή, ο οποίος σύμφωνα με την αστυνομία είχε απασχολήσει και στο παρελθόν για διάφορες άλλες υποθέσεις, έχει συλληφθεί για συμμετοχή σε μικρής έκτασης επεισόδια
Η στιγμή της επίθεσης στην υπεύθυνη του κυλικείου στην Πολυτεχνειούπολη 16