Ελλάδα

Αμαλιάδα: «Όταν μου ανακοίνωσαν ότι το πρώτο μου παιδί είναι νεκρό, κοπανούσα πόρτες» λέει η 24χρονη Ειρήνη Μουρτζούκου

Όσα συνέβησαν την ημέρα εκείνη του Φεβρουαρίου του 2021, όταν το παιδί της κουμπάρας της, Κατερίνας, έφυγε από τη ζωή, ενώ ήταν παρούσα, περιέγραψε η 24χρονη Ειρήνη Μουρτζούκου από την Αμαλιάδα.

Τη στιγμή που συνεχίζεται το θρίλερ με τους μυστηριώδεις θανάτους των παιδιών στην Αμαλιάδα, η 24χρονη Ειρήνη δήλωσε ότι μέχρι πέρυσι της η κουμπάρα της την υποστήριζε, ενώ τώρα άλλαξε στάση. «Να μου πει η Κατερίνα για ποιό λόγο με κατηγορεί;», είπε η ίδια, μιλώντας στο OPEN την Πέμπτη (24.10.24).

Για το μοιραίο βράδυ, η 24χρονη είπε ότι το παιδί της κουμπάρας της έπαιρνε φαρμακευτική αγωγή για επιλεκτικές κρίσεις. Η Ειρήνη το κρατούσε, καθώς η κουμπάρα της είχε βγει. Η Κατερίνα της ζήτησε να του δώσει την αγωγή, ωστόσο η Ειρήνη της απάντησε να το κάνει εκείνη, πριν βγει.

«Το παιδί έκανε περίεργους ήχους κι ανησύχησα. Πήρα τηλέφωνο τη μητέρα μου για να δω τι να κάνω, η Κατερίνα έλειπε και δεν σήκωνε το τηλέφωνο, πήρα ασθενοφόρο, κατά τη διάρκεια αυτή το παιδί ήταν καλά αλλά είχε χαμηλό οξυγόνο», είπε η 24χρονη.

Η Ειρήνη Μουρτζούκου δήλωσε πως ήταν μαζί με το παιδί στο ασθενοφόρο, όπου καθόταν μπροστά, καθώς πίσω ήταν οι παιδίατροι.

«Δεν ήξερα κάτι, νόμιζα πως όλα ήταν καλά, στο νοσοκομείο βγήκε γιατρός και μας είπε ότι το παιδί ξεψυχάει, δεν ζει, κάπως έτσι», συνέχισε και μετά επεσήμανε πως «έπεσαν όλα τα βάρη σε μένα και έφυγα από το σπίτι μου».

«Έγιναν πολλά εκείνη την ημέρα, κάποιοι από τους δικούς της μου έριξαν ευθύνες», είπε.

Σχετικά με την κουμπάρα της, είπε πως συγκατοικούσαν, πως της είχε κρατήσει κι άλλες φορές το παιδί και πως οι δύο γυναίκες είχαν κάποια στιγμή δεσμό.

«Γύρισε μετά από 3 χρόνια να με κατηγορήσει και δεν ενδιαφέρθηκε από τί πέθανε το παιδί της;», είπε, αναφερόμενη στο ότι η κουμπάρα της πήρε τώρα τον ιατρικό φάκελο του παιδιού της.

Στη συνέχεια, η 24χρονη μίλησε για τον θάνατο του πρώτου παιδιού της.

Όπως είπε η ίδια, «κρατούσα στα χέρια μου το πρώτο μου παιδί όταν ξεψυχούσε».

«Όταν μου ανακοίνωσαν ότι το πρώτο μου παιδί είναι νεκρό, κοπανούσα τις πόρτες και τις τζαμαρίες», δήλωσε η Ειρήνη. 

Σχετικά με τον θάνατο του δεύτερου παιδιού της, είπε ότι άρχισε να παθαίνει κρίσεις όταν πήγε στο νοσοκομείο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Στρατός Ξηράς: «Νέα εποχή» για το Πυροβολικό με τα ισραηλινά PULS και εκσυγχρονισμό των RM-70
Το Πυροβολικό μεταλλάσσεται και στοχεύει σε ένα πλήρες «kill chain» – από τον εντοπισμό, στην ταυτοποίηση, στη διαταγή βολής, μέχρι την άμεση προσβολή στόχων υψηλής αξίας, σε βάθος και σε χρόνο που πιέζει τον αντίπαλο
Πυροβολικό
Αναβλήθηκε για τις 12 Ιανουαρίου η δίκη του γνωστού τράπερ Ivan Greko
«Οι Εισαγγελικές Αρχές δεν πρέπει να σπεύδουν να ασκούν ποινικές διώξεις υπό την πίεση δημοσιευμάτων, σε υποθέσεις που δεν είναι ώριμες προς εκδίκαση και δεν υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία», δήλωσε ο συνήγορος του κατηγορουμένου
Ο τράπερ Ivan Greko 8
Συγκλονίζουν οι συγγενείς των ορειβατών που σκοτώθηκαν στα Βαρδούσια όρη - «Τον πήρε ο παππούς του, 5 πέθανε ο πατέρας μου και 10 ο γιος μου»
«Πέθανε ο πατέρας μου και τον έπαιρνα τηλέφωνο και ήταν κλειστό, ενημέρωσα κάτι φίλους του που είναι πάνω και άρχισε η έρευνα» λέει ο πατέρας του Γιώργου Δόμαλη
Οι ορειβάτες που χάθηκαν στα Βαρδούσια όρη
5
Νέα αποκάλυψη που «καίει» τον γιο και φερόμενο δολοφόνο της Ελένης Παπαδοπούλου - Το προφίλ του 60χρονου, τα χρέη και οι καβγάδες
Οι αρχές να εκτιμούν πως το έγκλημα έγινε σε τρεις φάσεις, ο 60χρονος πρώτα φέρεται να νάρκωσε την μητέρα του, ύστερα να της προκάλεσε ασφυξία και στη συνεχεία να έκαψε το σπίτι με την ίδια μέσα
Ο γιος του υπουργού συνελήφθη για τη δολοφονία της μητέρας του