Ελλάδα

Ηλεία: Θα έριχναν στην αγορά 8.665 «μαϊμού» παπούτσια – Συνελήφθη ένα άτομο

Αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη βρίσκεται ένας άνδρας, ο οποίος συνελήφθη στην Ηλεία κατηγορούμενος για εισαγωγή και διακίνηση στη Θεσσαλονίκη και σε άλλες πόλεις της χώρας προϊόντων – «μαϊμού».

Μάλιστα, σε αστυνομική έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε αποθήκη ιδιοκτησίας του συλληφθέντα στην Ήλιδα της Ηλείας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 8.665 ζεύγη παπουτσιών, προϊόντα – «μαϊμού». 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στην υπόθεση εμπλέκονται δύο ακόμη άτομα, σε βάρος των οποίων έχει σχηματιστεί δικογραφία. 

Η υπόθεση ήρθε στο «φως» το πρωί της Παρασκευής (25.10.24) όταν αστυνομικοί εντόπισαν αποθηκευτικό χώρο μεταφορικής εταιρείας, ιδιοκτησίας του συλληφθέντα, όπου αποθηκεύονταν προσωρινά προς διανομή μεγάλες ποσότητες απομιμητικών ειδών υπόδησης.

Από την έρευνα που πραγματοποιήθηκε στον χώρο, συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 8.665 ζεύγη παπουτσιών, τα οποία έφεραν πλαστά εμπορικά σήματα επώνυμης εταιρείας.

Όπως προέκυψε, η μεταφορική εταιρεία ιδιοκτησίας του συλληφθέντα παραλάμβανε τα εμπορεύματα από κοντέινερ άλλης μεταφορικής εταιρείας, τα αποθήκευε προσωρινά και στη συνέχεια τα διένειμε κυρίως στη Θεσσαλονίκη, αλλά και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας.

Μάλιστα, τα τιμολόγια που συνόδευαν τα εμπορεύματα, κατά την εισαγωγή τους στη χώρα έφεραν επωνυμία αλλοδαπής εταιρείας, ενώ κατά την παραλαβή τους έφεραν επωνυμία ελληνικής εταιρείας, και οι δύο ιδιοκτησίας του συλληφθέντα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, υπολογίζεται ότι η συνολική επαπειλούμενη ζημία ανέρχεται τουλάχιστον στο ποσό των 953.150 ευρώ.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του οδηγήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή και παραπέμφθηκε σε ανακριτή.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Τα παιδιά γλίτωσαν από θαύμα» λέει υπάλληλος ξενοδοχείου για τη φωτιά στο Zara στην Πάτρα
«Με έπιασε πανικός, ζαλάδα και δεν μπορούσα να αναπνεύσω, το πρώτο μέλημα μου εκείνη τη στιγμή ήταν να βγάλω τα παιδιά έξω από το δωμάτιο με ασφάλεια» λέει η υπάλληλος του ξενοδοχείου
Φωτιά στην σκεπή του Zara Home στην Πάτρα
Οικογενειακή τραγωδία στα Τρίκαλα: Νεκροί εντοπίστηκαν μητέρα και γιος μέσα στο σπίτι τους
Τα στοιχεία φέρεται να αποκλείουν εγκληματική ενέργεια και πιθανολογείται ότι πρώτη πέθανε η 78χρονη και ύστερα ο γιος, δίπλα από τον οποίο βρέθηκε ποσότητα χαπιών
Ασθενοφόρο
Ανανεώθηκε πριν 6 λεπτά
«Ο κτηνοτρόφος παρενοχλούσε την κόρη μας» λέει η σύζυγος του 39χρονου για την δολοφονία στο Κιλκίς το 2024
Ο 39χρονος που ήταν μαζί με τον άτυχο 45χρονο το μοιραίο βράδυ, στην απολογία του ανέφερε πως πήγε να ζητήσει τον λόγο απο τον κτηνοτρόφο καθώς, όπως υποστήριξε ο ίδιος, είχε παρενοχλήσει τα δύο ανήλικα παιδιά του
Η κτηνοτροφική μονάδα