Ελλάδα

Βγήκε από την Εντατική η 46χρονη που έφερε στον κόσμο το μωρό της πριν διασωληνωθεί

Αισιόδοξα είναι τα νέα για την πορεία της υγείας της 46χρονης μητέρας από το Ηράκλειο Κρήτης, η οποία έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί και στη συνέχεια μεταφέρθηκε διασωληνωμένη, στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου (ΠΑΓΝΗ). 

Η 46χρονη μητέρα έλαβε εξιτήριο από την Εντατική, σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε στο patris.gr ο διοικητής του νοσοκομείου Γιώργος Χαλκιαδάκης.

Όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 16:00 το απόγευμα της 28ης Οκτωβρίου, όταν η έγκυος γυναίκα αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία και έχασε τις αισθήσεις της. 

Ο σύζυγός της, ο οποίος τη βρήκε στο σπίτι τους σε λιπόθυμη κατάσταση, επικοινώνησε αρχικά με τον γυναικολόγο που την παρακολουθεί ενώ στο σημείο κλήθηκε το ΕΚΑΒ.

Η 46χρονη μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο, όπου υπεβλήθη αμέσως σε χειρουργική επέμβαση προκειμένου να σωθεί το μωρό, ένα αγοράκι που γεννήθηκε πρόωρα και μπήκε στη θερμοκοιτίδα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες του 37χρονου που κατηγορείται για τον βιασμό της 16χρονης στην Πάτρα
Σε βάρος του 37χρονου έχει ασκηθεί ποινική δίωξη από τον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αχαΐας, για «βιασμό ανηλίκου» και «κατάχρηση ανίκανου προς αντίσταση σε γενετήσια πράξη»
Πάτρα 3
Προσωπικός αριθμός: «Συνενώνουμε τα τέσσερα διαφορετικά μητρώα σε ένα» δηλώνει ο Δημήτρης Παπαστεργίου
Οι τέσσερις τομεακοί αριθμοί θα συνεχίσουν να υπάρχουν στα υπομητρώα των Οργανισμών και των Φορέων, αλλά ο πολίτης θα χρειαστεί να θυμάται μόνο έναν αριθμό, διευκρινίζει ο Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης
Η εφαρμογή gov.gr wallet στα κινητά