Πολιτική

Ο Στέφανος Κασσελάκης καταγγέλλει αποκλεισμό του νομού Φωκίδας από τις εκλογές συνέδρων του ΣΥΡΙΖΑ

Ο Στέφανος Κασσελάκης με ανάρτησή του στα social media κατήγγειλε πως γίνεται προσπάθεια να αποκλειστεί ολόκληρος ο νομός Φωκίδας από τις εκλογές συνέδρων του ΣΥΡΙΖΑ.

Στην ανάρτησή του ο έκπτωτος πρόέδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης αναφέρει: «Σε εξέλιξη, απόπειρα αποκλεισμού ολόκληρου του νομού Φωκίδας από τις εκλογές συνέδρων, διότι “οι διαδικασίες στις οποίες έχει προβεί η νομαρχιακή σε σχέση με τις προσυνεδριακές διαδικασίες και την εκλογή συνέδρων δεν ακολούθησαν τις συλλογικές αποφάσεις της ΚΕ, ούτε ακολουθούν τις εγκυκλίους που έχει εκδώσει η ΚΟΕΣ, επομένως θεωρούνται παράτυπες, καταχρηστικές και δεν μπορούν να προχωρήσουν”!

Μην πτοηθεί κανείς!Ψηφίζουμε όλες και όλοι.Είμαστε περισσότεροι.Η Δημοκρατία θα νικήσει».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ανδρουλάκης για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Ο κ. Σημανδράκος έστειλε δύο επιστολές στο Μαξίμου, το αυτί του Πρωθυπουργού άκουσε τίποτα;»
«Τα γνώριζε και τα επέτρεψε μία ''γαλάζια'' συμμορία που έχει καταληστεύσει τους ευρωπαϊκούς πόρους», είπε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ για τον Πρωθυπουργό
Νίκος Ανδρουλάκης