Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Σε «πόλεμο» δίχως τέλος Κασσελάκης και πλειοψηφία – «Η Αριστερά ξέρει να προστατεύεται από τραμπούκους»

Ολοένα και κλιμακώνεται η άγρια κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Στέφανο Κασσελάκη και στην πλειοψηφία του ΣΥΡΙΖΑ ενόψει του επικείμενου Συνεδρίου στις 8 – 10 Νοεμβρίου.

Οι δύο πλευρές βρίσκονται στα «μαχαίρια», εξαπολύοντας εκατέρωθεν «πυρά», με φόντο την εκλογή των συνέδρων το περασμένο Σαββατοκύριακο, και δηλώνοντας αμφότεροι «νικητές». Τώρα, η πλειοψηφία του ΣΥΡΙΖΑ επανέρχεται, χαρακτηρίζοντας τον Στέφανο Κασσελάκη «τραμπούκο».

«Στη σημερινή του συνέντευξη στον ΣΚΑΪ ο Στέφανος Κασσελάκης απείλησε με τραμπουκισμούς και έκτροπα στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

Επειδή, όμως, δεν γνωρίζει ούτε την ιστορία ούτε τους αγώνες της Αριστεράς σε αυτό τον τόπο, τον ενημερώνουμε ότι η Αριστερά σε όλη της την ιστορία ήξερε να προστατεύει τους ανθρώπους της και τις διαδικασίες της από τους τραμπούκους και μάλιστα σε πολύ δύσκολα χρόνια», τονίζει σε νέα δήλωσή της η πλειοψηφία.

Και συνεχίζουν: «Ας το γνωρίζει καλά λοιπόν ο ενορχηστρωτής και εντολέας των τραμπουκισμών, Στέφανος Κασσελάκης, ότι και σήμερα και αύριο η Αριστερά θα προστατέψει τις διαδικασίες της, τους ανθρώπους της και κυρίως την ιστορία και το μέλλον της».

Νωρίτερα την Τετάρτη (06.11.24), μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο Στέφανος Κασσελάκης χαρακτήρισε παράνομη και αντιδημοκρατική την ενέργεια του αποκλεισμού συνέδρων, απευθύνοντας κάλεσμα να οδηγηθεί ο ΣΥΡΙΖΑ στο συνέδριο χωρίς τέτοιες κινήσεις.

Απαντώντας δε στις καταγγελίες των «87», σημείωσε ότι «το να μας κατηγορούν 87 μικροί Τραμπίσκοι για Τραμπικισμό είναι ειρωνεία, ας κοιτάξουν τις δικές τους μεθόδους».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μαρινάκης για την έκθεση για την Ελευθερία του Τύπου: Διασπορά fake news από τον ΣΥΡΙΖΑ
«Η Task Force για την Ασφάλεια των Δημοσιογράφων είναι ολοκληρωμένος θεσμός με μηχανισμό πολιτικής διαβούλευσης, συμμετοχή επαγγελματικών ενώσεων, αστυνομίας, δικαστικών λειτουργών και δημοσιογράφων»
Ο Παύλος Μαρινάκης
«Γαλάζιες» πιέσεις προς την κυβέρνηση να επανεξετάσει τον σχεδιασμό για την οριοθέτηση των οικισμών κάτω των 2.000 κατοίκων
Ο βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, Φίλιππος Φόρτωμας είναι ο 6ος από το κόμμα που πιέζει την κυβέρνηση για διορθωτικές παρεμβάσεις στο νέο πλαίσιο
O βουλευτής Κυκλάδων Φίλιππος Φόρτωμας
Επιστροφές προσφύγων στην Ελλάδα: «Είμαστε σε συνεχή διάλογο με την ελληνική κυβέρνηση» λέει εκπρόσωπος του γερμανικού υπουργείου Εσωτερικών
Ως προς τη διάρκεια μιας τέτοιας διαδικασίας το γερμανικό υπουργείο απαντά ότι ακόμη δεν είναι σε θέση να την προσδιορίσει χρονικά
Πρόσφυγες