Ελλάδα

Κρήτη: Επεισόδιο σε διάβαση πεζών – Οδηγός έδωσε μπουνιά σε 17χρονο

Σε εξέλιξη βρίσκονται έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό ενός οδηγού αυτοκινήτου στην Κρήτη, ο οποίος κατηγορείται ότι επιτέθηκε σε έναν 17χρονο, με αποτέλεσμα ο ανήλικος να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Το περιστατικό, με «πρωταγωνιστή» τον οδηγό, σημειώθηκε λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι της Τρίτης (05.11.24) σε κεντρικό δρόμο του Ηρακλείου, στην Κρήτη.

Ο 17χρονος μαζί με μία φίλη του πήγαν να περάσουν πεζή τη Λεωφόρο Ικάρου από τη διάβαση πεζών. Τότε, όπως αναφέρει το cretapost, ένα αυτοκίνητο πέρασε από δίπλα τους με τον 17χρονο να του κάνει παρατήρηση.

Ο οδηγός φέρεται να ενοχλήθηκε από την παρατήρηση που του έκανε ο ανήλικος. Έτσι, κατέβηκε από το αυτοκίνητο και έδωσε μία μπουνιά στον 17χρονο ενώ στη συνέχεια έφυγε από το σημείο.

Ο 17χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία που αναζητά τον οδηγό του ΙΧ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
ΟΠΕΚΕΠΕ: Στα 200 εκατ. ευρώ ετησίως οι παράνομες επιδοτήσεις – Οι πρώτες καταγγελίες το 2017 και τα πλαστά έγγραφα
Σύμφωνα με τις έως τώρα εκτιμήσεις από τα 650.000 ΑΦΜ που αιτούνταν επιδοτήσεις περίπου οι 100.000 είχαν λάβει χρήματα με πλαστά έγγραφα η με κάποιο τρόπο που παρέκκλινε από την τυπική διαδικασία
ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ 2
Μαίνεται η φωτιά στη Βουρβουρού Χαλκιδικής, ήχησε το 112 - «Οι πυροσβέστες κάνουν ό,τι μπορούν για να μη κινδυνεύσουν σπίτια»
Σύμφωνα με τον δήμαρχο Σιθωνίας, η φωτιά δεν είναι κοντά στον οικισμό. Λόγω της πυρκαγιάς έχει διακοπεί η κυκλοφορία των αυτοκινήτων στην επαρχιακή οδό Νέων Μουδανιών - Σάρτης
Φωτιά στη Χαλκιδική
Ανανεώθηκε πριν 12 δευτερόλεπτα
6