Ελλάδα

Φυλακές Κορυδαλλού: Βρέθηκε πιστόλι με 15 σφαίρες – Θα ελεγχθεί αν έχει χρησιμοποιηθεί σε εγκληματική ενέργεια

Ένα πιστόλι με 15 σφαίρες που βρέθηκε καλά κρυμμένο στις φυλακές Κορυδαλλού, προκαλεί ανησυχία στις αρχές Ασφάλειας.

Ειδικότερα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού, βρέθηκαν εντός κρύπτης στο λεβητοστάσιο μέσα στον τοίχο και κατασχέθηκαν πιστόλι με γεμιστήρα κενό φυσιγγίων καθώς και 15- φυσίγγια διαμετρήματος 9 mm, τα οποία ήταν περιτυλιγμένα με μονωτική ταινία.

Το πιστόλι και οι σφαίρες βρέθηκαν μετά από συγκεκριμένες πληροφορίες και έλεγχο από κλιμάκιο της Δίωξης Εκβιαστών.

Οι αναλυτές έστειλαν το όπλο για βαλλιστική έρευνα προκειμένου να διαπιστώσουν εάν έχει χρησιμοποιηθεί σε εγκληματική ενέργεια ενώ τόσο το πιστόλι όσο και οι σφαίρες ελέγχονται για αποτυπώματα και dna.

sfaires

Οι αρχές ερευνούν για ποιους λόγους και ποιοι έβαλαν το όπλο στις φυλακές και φυσικά αν ετοίμαζαν κάποια απόδραση ή εγκληματική ενέργεια.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Παγκόσμια Ημέρα Διαβήτη: Το συγκλονιστικό μήνυμα του Βασίλη – «Δεν είμαι ο διαβήτης μου, είμαι αυτός που συνεχίζει, που ζει»
Την ώρα που η Ελλάδα υπενθυμίζει ότι 1 στους 9 ενήλικες ζει με τη νόσο, η μαρτυρία ενός ασθενούς που έχει γίνει κεντρική μορφή της διαβητικής κοινότητας δίνει ξανά ανθρώπινο πρόσωπο σε ένα μείζον ζήτημα δημόσιας υγεία
Ο Βασίλης Τσιατσιάμης
Δύο λεπτά έμεινε χωρίς οξυγόνο ο 22χρονος που κατάπιε ολόκληρο μπέργκερ - Κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα για την υγεία του
Ο φοιτητής συνεχίζει να νοσηλεύεται σε ΜΕΘ του «Γεννηματάς» με βλάβες στα όργανά του που μπορεί να είναι μη αναστρέψιμες - Ο πατέρας του ζητά να μην κατηγορηθούν οι φίλοι του
Γιατροί σε ΜΕΘ
8