Ελλάδα

Αγρίνιο: Ο δολοφόνος της Δώρας εκλιπαρούσε τον διαπραγματευτή να τον σκοτώσει – Τα 20 δραματικά λεπτά μέχρι να παραδοθεί

Συγκλονίζουν οι πληροφορίες που βγαίνουν στο φως σχετικά με τη νέα υπόθεση γυναικοκτονίας στο Αγρίνιο, με θύμα την 43χρονη Δώρα.

Η αστυνομία είχε εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό με σκοπό να βρει τον 30χρονο πρώην σύντροφό της και να τον συλλάβει για τη γυναικοκτονία στο Αγρίνιο. Αφού οι αρχές έφτασαν στα ίχνη του, ακολούθησαν 20 δραματικά λεπτά διαπραγμάτευσης πριν παραδοθεί.

Όπως περιγράφει η ΕΡΤ, τον 30χρονο δράστη βρήκε σε απόσταση 500 μέτρων από το σπίτι τους και μέσα σε καλαμιές, η αδελφή του η οποία μάλιστα ενημέρωσε και την αστυνομία.

Στο σημείο έσπευσε κατευθείαν ο διαπραγματευτής, έδιωξε την αδελφή του δράστη, και του ζήτησε να πετάξει το όπλο. Ο 30χρονος ήταν εκτός εαυτού και απειλούσε πως θα βάλει τέλος στη ζωή του.

Ο δράστης φέρεται πως εκλιπαρούσε τον διαπραγματευτή να τον πυροβολήσει και να τον σκοτώσει. Ο αξιωματικός ωστόσο του εξήγησε πως δεν θέλει να κάνει κάτι τέτοιο, προσπαθεί μόνο για το καλό του και ο σκοπός του είναι να τον σώσει.

Ο 30χρονος συνέχιζε να είναι σε κατάσταση αμόκ. Ο διαπραγματευτής συνέχισε να συνομιλεί μαζί του για να κερδίσει την εμπιστοσύνη του και τον πείσει να αφήσει το όπλο.

Τότε ο 30χρονος προχώρησε 3 μέτρα, γονάτισε στο χώμα, τον πλησίασε ο διαπραγματευτής, και με την βοήθεια συναδέλφων του τον συνέλαβαν.

Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν είχε 21 φυσίγγια, και ένα μαχαίρι. Το όπλο όπως αποδείχθηκε ήταν γεμάτο καθώς βρέθηκε στο μύλο 9 φυσίγγια.

Ο δράστης, μεταφέρθηκε στην Ασφάλεια Αγρινίου, και ακόμα δεν έχει καταθέσει καθώς παραμένει σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Υποπτευόταν την ανιψιά του ο 68χρονος όπως κατέθεσε πριν τη διπλή δολοφονία στη Φοινικούντα - «Μήλον της Έριδος» η περιουσία του
«Ο ανιψιός του έπαιξε πολύ ωραίο ρόλο, ό,τι ήθελε ο θείος, ”χρυσό” παιδί - Μου έλεγε: ”αδερφούλα μου θα πεθάνω ευχαριστημένος, έκανα ένα παιδί άλλο πράγμα"» αποκαλύπτει φίλη του 68χρονου
Το 68χρονο θύμα στη Φοινικούντα
Σοκαριστικές μαρτυρίες για την 40χρονη που ξυλοκοπήθηκε από τον σύζυγό της στο Κορωπί - «Την έριξε στο δρόμο και πέρασε από πάνω της με το αμάξι»
Η οικογένειά της 40χρονης δεν γνώριζε ότι ο σύζυγός της την ξυλοφόρτωνε - «Δεν είχε εύκολα παιδικά χρόνια, έφυγε για να γλιτώσει από τον πατέρα της που την κλείδωνε στα δωμάτια» λέει συνάδελφός της
Η οικογένεια στο Κορωπί
Η διαδρομή των 22χρονων πριν τη διπλή δολοφονία στη Φοινικούντα - «Άκουσα τον συνεργό να μιλάει στο τηλέφωνο» λέει μάρτυρας
Την ώρα που οι 22χρονοι δράστες πετάνε ο ένας το μπαλάκι τω ευθυνών στον άλλο, μία αυτόπτης μάρτυρας αποκαλύπτει και επιβεβαιώνει τον εκτελεστή ότι ο συνεργός μιλούσε στο τηλέφωνο, πράγμα που αυτός αρνείται
Φοινικούντα