Ελλάδα

«Σπαρταρούσε από τον πόνο» – Σοκάρει αυτόπτης μάρτυρας για το σκυλί που μαχαίρωσαν στην Κυψέλη

Στις εικόνες φρίκης που αντίκρισε στην Κυψέλη βλέποντας έναν άνδρα να μαχαιρώνει ένα σκυλί αναφέρθηκε κάτοικος της περιοχής.

Ο αυτόπτης μάρτυρας είδε όλο το φρικτό σκηνικό με το σκυλί που σημειώθηκε πάνω στο πεζοδρόμιο δίπλα σε ένα κάδο σε κεντρικό δρόμο στην περιοχή της Κυψέλης.

«Δεν μπορώ να συνέλθω, είμαι χάλια. Πήγα στον κάδο και ο σκύλος σπαρταρούσε από τον πόνο. Φώναζε, σαν άνθρωπος έκανε. Τον λυπήθηκα πολύ, ακόμη δεν μπορώ να συνέλθω. Δεν έχω κοιμηθεί. Μου λέει ο αστυνομικός βρες ένα σεντόνι να τον βάλουμε στο αμάξι να τον πάμε στο νοσοκομείο», ανέφερε μιλώντας στον Alpha.

Στην κάμερα του Alpha για γυναίκα αναφέρθηκε σε ένα παλαιότερο περιστατικό με πρωταγωνιστή τον ίδιο άνδρα.

«Στο παρελθόν είχε πετάξει ένα άλλο σκυλί από το μπαλκόνι και γενικά έχει ψυχιατρικά προβλήματα».

Το ζώο εντοπίστηκε σε κάδο και μεταφέρθηκε εν ζωή σε Κτηνιατρική Κλινική για την περαιτέρω ιατρική του φροντίδα και περίθαλψη, ενώ κατασχέθηκε μαχαίρι.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Κόντρες, 3 συλλήψεις και πρόστιμο 3.250 ευρώ στον οδηγό της μηχανής που πήγε να ξεφύγει από το μπλόκο στη Βουλιαγμένη
Τα συγκεκριμένα άτομα μαζί με μια άλλη παρέα μηχανών είχαν ξεκινήσει, σύμφωνα με πληροφορίες, από την περιοχή του Περάματος και του Κερατσινίου, πραγματοποιώντας αυτοσχέδιους αγώνες
Μηχανές στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης
Νέα αναβολή στη δίκη του Ισπανού σαμουράι - «Δεν γνωρίζω αν βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη» λέει ο δικηγόρος του
«Γνωρίζω από τον ίδιο πως τα αιχμηρά αντικείμενα που βρέθηκαν στο αυτοκίνητο του ήταν συλλεκτικού χαρακτήρα αντικείμενα και δεν είχε καμία πρόθεση να βλάψει κάποιον άνθρωπο»
Ο 64χρονος Ισπανός
«Μέσα» στο κελί της Ρούλας Πισπιρίγκου στις φυλακές Θηβών: Δεν κοιμάται και φοβάται πως θα την δηλητηριάσουν
Δημοσίευμα της Espresso αναφέρει πως η 25χρονη «Μήδεια» ζήτησε από τον ιερέα να διαβάσει τα ονόματα των δολοφονημένων παιδιών της - Η μοναδική επαφή της με τον έξω κόσμο είναι η στιγμή που κάνει το ένα τηλεφώνημα που δικαιούται
Ρούλα Πισπιρίγκου 4