Ελλάδα

Βόλος: Δραπέτευσε από την Ψυχιατρική κλινική και άφησε σημείωμα ότι θα βάλει τέλος στη ζωή του 

Αστυνομικοί ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό του, ενώ σε αυτές συμμετέχουν και εθελοντές της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας

Μεγάλη είναι η κινητοποίηση στον Βόλο, μετά την φυγή ενός άνδρα κρυφά από την Ψυχιατρική κλινική του Νοσοκομείου προς άγνωστη κατεύθυνση.

Ο άνδρας στον Βόλο αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχικό νόσημα και βρισκόταν σε νοσηλεία το τελευταίο διάστημα σύμφωνα με το The Newspaper. Χθες (28.12.2024), υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες δραπέτευσε από το “Αχιλλοπούλειο” νοσοκομείο, ενώ άφησε σημείωμα στο οποίο ανέφερε ότι θα κατευθυνθεί στον λόφο της Γορίτσας προκειμένου να θέσει τέλος στη ζωή του.

Αμέσως, το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό ειδοποίησε την Αστυνομία. Αστυνομικοί της Ασφάλειας ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό του, ενώ σε αυτές συμμετέχουν και εθελοντές της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Τα αποκαλυπτικά μηνύματα του 63χρονου πριν πυροβολήσει τον κουμπάρο του στη Θεσσαλονίκη - «Ήθελε να με βγάλει από την μέση»
«Τον απείλησα ότι θα τον σπάσω στο ξύλο. Ήθελα να τον φοβερίσω να σταματήσει να ασχολείται με την γυναίκα μου», λέει ο φερόμενος ως δράστης που αναζητείται από τις αρχές
Περιπολικό της αστυνομίας σε επεισόδιο με πυροβολισμούς στην Ευκαρπία Θεσσαλονίκης
Βίντεο ντοκουμέντο πριν από την επίθεση των κουκουλοφόρων στη Νομική Σχολή Αθηνών – Η ύποπτη μοτοσικλέτα και οι κινήσεις των δραστών
«Με χτύπησαν με τον πυροσβεστήρα στο πρόσωπο», λέει ο φοιτητής που τραυματίστηκε - Οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο οι κουκουλοφόροι να ήταν και αυτοί φοιτητές της νομικής
Μοτοσικλέτα στον δρόμο 3
Τα παιδιά του Αλέξη Κούγια απαγορεύουν δημοσιεύματα για την ιδιωτική ζωή και την περιουσία τους – Η ανακοίνωση
Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι «σε περίπτωση μη συμμόρφωσης, επιφυλασσόμαστε να προβούμε άμεσα στις αναγκαίες νόμιμες ενέργειες κατά παντός υπευθύνου»
Τα παιδιά του Αλέξη Κούγια 2