Lifestyle

Κέλλυ Κελεκίδου για Νίκο Κουρκούλη: «Κατά καιρούς ακούω πάρα πολλά, υπάρχει πάνω από όλα αγάπη και σεβασμός»

«Αν είναι κάθε φορά να απαντάς σε κάτι αν ισχύει ή δεν ισχύει… Δεν θέλω να τροφοδοτήσω» λέει η τραγουδίστρια
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

«Στη ζωή μου έχω μάθει ότι όταν είναι κάτι να δηλώσω βγαίνω και το λέω» δήλωσε η Κέλλυ Κελεκίδου σε συνέντευξή της, στην οποία αναφέρθηκε στον Νίκο Κουρκούλη.

Η Κέλλυ Κελεκίδου ήταν καλεσμένη στη Super Κατερίνα το πρωί της Παρασκευής (03.01.2025) και απάντησε για τις φήμες χωρισμού που υπάρχουν εδώ κι αρκετό καιρό από τον Νίκο Κουρκούλη.

«Κατά καιρούς ακούω πάρα πολλά εδώ και πολλά χρόνια. Εγώ χαίρομαι που πάνω από όλα υπάρχει αγάπη και σεβασμός. Όπως έχω ξαναπεί όταν είναι να πω κάτι, θα το δηλώσω εγώ η ίδια πρώτα από όλα.

Αν είναι κάθε φορά να απαντάς σε κάτι αν ισχύει ή δεν ισχύει… Δεν θέλω να τροφοδοτήσω. Και που έμεινα έγκυος στο πρώτο μου παιδί, το έμαθαν όταν ήμουν 8 μηνών. Είμαι ένας άνθρωπος που μου αρέσει να προφυλάσσω όσο μπορώ χωρίς να σημαίνει ότι δεν θα δηλώσω αν είμαι έγκυος, αν παντρεύομαι κι αν χωρίζω. Στη ζωή μου έχω μάθει ότι όταν είναι κάτι να δηλώσω βγαίνω και το λέω.» δήλωσε η Κέλλυ Κελεκίδου.

«Είναι κάποια πράγματα που είναι προσωπικά κι όταν νιώθεις κι εσύ έτοιμος… Δεν κοιτώ ποτέ τι λένε ή γράφουν. Δεν μπαίνω καθόλου σε αυτή τη διαδικασία γιατί μπορεί να νιώσεις πράγματα που είναι τοξικά. Όταν έχεις παιδιά, πρέπει να τα σέβονται πάνω από όλα ό,τι κι αν συμβεί.» πρόσθεσε η Κέλλυ Κελεκίδου.

Και τόνισε κλείνοντας: «Ο Νίκος είναι εξαιρετικός μπαμπάς και πολύ δοτικός με τα παιδιά, οπότε όταν υπάρχει σεβασμός κι αγάπη όλα είναι μία χαρά.»

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Η συγκινητική ανάρτηση του Τραϊανού Δέλλα με το «αντίο» στην Γωγώ Μαστροκώστα - «Όσο μακριά και να πετάξεις η αγάπη μου θα σε φτάνει»
«Ευχαριστώ τον θεό που μου χάρισε έναν από τους αγγέλους του για να με συντροφεύει όλα αυτά τα χρόνια και να με κάνει καλύτερο άνθρωπο», έγραψε ο σύζυγός της
Τραϊανός Δέλλας-Γωγώ Μαστροκώστα 27
Βάνα Μπάρμπα για Γωγώ Μαστροκώστα: Την είχαν φθονήσει αρκετοί γιατί είχε τον ερωτισμό της ομορφιάς της, που πραγματικά ενοχλούσε
«Ήταν ένα πολύ λαμπερό πλάσμα, ήταν ένα πλάσμα που ονειρεύτηκαν πάρα πολλά αρσενικά για τον ερωτισμό που είχε» είπε η Βάνα Μπάρμπα για τη Γωγώ Μαστροκώστα
Βάνα Μπάρμπα και Γωγώ Μαστροκώστα
5