Πολιτική

Συλλυπητήρια επιστολή του προέδρου της Παλαιστίνης, Μαχμούντ Αμπάς, για τον θάνατο του Κώστα Σημίτη

Συλλυπητήρια επιστολή για τον θάνατο του πρώην Πρωθυπουργού και πρώην Προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Κώστα Σημίτη, έστειλε ο Πρόεδρος του Κράτους της Παλαιστίνης Μαχμούντ Αμπάς στον Νίκο Ανδρουλάκη.

Στις επιστολές του ο Πρόεδρος του Κράτους της Παλαιστίνης εξέφρασε τα θερμά του συλλυπητήρια στην Κυβέρνηση της Ελλάδας, στον φίλο Ελληνικό λαό και στην οικογένειά του, ευχόμενος ο Θεός να χαρίσει στην ψυχή του ειρήνη και γαλήνη και να εμπνεύσει τους οικείους του με γαλήνη και παρηγοριά.

Συγκεκριμένα ο πρόεδρος του κράτους της Παλαιστίνης είπε στην επιστολή του: «Με θλίψη λάβαμε την είδηση του θανάτου του πρώην Πρωθυπουργού της Ελλάδας και πρώην Προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Κώστα Σημίτη, ο οποίος προσέφερε επί χρόνια επιτυχημένη και ικανή υπηρεσία στην πατρίδα του με οικονομικά και πολιτικά επιτεύγματα μέσα από πολλές και σημαντικές θέσεις.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια σε εσάς, τα μέλη του κόμματος, την οικογένειά του και σε όλο τον φίλο Ελληνικό λαό, ευχόμενοι ο Θεός να τον αναπαύσει εν ειρήνη και γαλήνη» σημειώνει στην επιστολή του ο Μαχμούντ Αμπάς.

Ο Πρέσβης Dorkhom πρόσθεσε ότι ο Κωνσταντίνος Σημίτης ήταν σημαντικός και καλός φίλος της Παλαιστίνης και ότι ο Παλαιστινιακός λαός θα θυμάται πάντα τη στενή σχέση του με τον εκλιπόντα ηγέτη Yasser Arafat, καθώς εξέφρασε επίσης τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στον Ελληνικό λαό.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης: Τραμπουκίζουν αγρότες που θέλουν τον διάλογο για να μη σπάσει το μέτωπο
«Αντιστροφή της πραγματικότητας ότι τους δρόμους κλείνει η Τροχαία» - «Όσο πιο πολύ ταλαιπωρούνται οι πολίτες, τόσο οι αγρότες χάνουν το δίκιο των αιτημάτων τους, πόσο μάλλον όταν αρνούνται να προσέλθουν σε έναν διάλογο»
Κυριάκος Μητσοτάκης
313
Άδωνις Γεωργιάδης: Η Ελλάδα ασφαλώς αναγνωρίζει το διεθνές ποινικό δικαστήριο αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα αφήσει τη χώρα να καταστραφεί
«Το tweet μου για την Eurovision ανέδειξε την αριστερή υποκρισία» είπε ο υπουργός Υγείας για τις αναρτήσεις του για τη Διεθνή Αμνηστία και το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο της Χάγης
Ο Άδωνις Γεωργιαδης 21
Άδωνις Γεωργιάδης και Θάνος Πλεύρης εναντίον Διεθνούς Αμνηστίας και Χάγης: «Αντιδυτικά και αριστεροκρατούμενα όργανα»
«Οι αποφάσεις που λαμβάνουν τα διεθνή δικαστήρια έρχονται σε σύγκρουση με τη βούληση των ευρωπαϊκών λαών και των κυβερνήσεων που εκλέγονται δημοκρατικά», είπε ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου
Ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης και ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Θάνος Πλεύρης 19
Κόντρα ανάμεσα σε Αλεξάνδρα Σδούκου και ΠΑΣΟΚ: «Η πιο αδίστακτη κυβέρνηση» – «Ψάχνετε κάτι για να αντιπαρατεθείτε στην κυβέρνηση»
Στο επίκεντρο της διαμάχης Πειραιώς και Χαριλάου Τρικούπη είναι τα αγροτικά μπλόκα αλλά και οι τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση του ΟΠΕΚΕΠΕ με τις δεσμεύσεις τραπεζικών λογαριασμών αγροτοσυνδικαλιστών
Αλεξάνδρα Σδούκου 20